Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bisselu PowerGlide Cordless Plus 36 V

Zobraziť katalóg
Bisselu PowerGlide Cordless Plus 36 V
Tyčový vysávač tyčový, odnímateľná nádoba Lift-Off 1l, dvojitý cyklónový systém sania, odnímateľná kefa, nadstavec na čistenie matracov, plochá čistiaca kefa s jemnými štetinkami, flexibilná čistiaca kefa, doba nabíjania 2 hod., doba prevádzky 45 min., otočná noha na ľahkú manipuláciu
Kód:  BISVY002
Bisselu PowerGlide Cordless Plus 36 V Predaj skončil

Bisselu PowerGlide Cordless Plus 36 V

Tyčový akumulátorový vysávač Bissell PowerGlide Cordless Plus je špičkovým pomocníkom v domácnosti na čistenie všetkých typov podláh, ako sú koberce, dlažby a ďalšie pevné podlahy. Vyniká silným výkonom, moderným kompaktným dizajnom zelenej farby a množstvom skvelých noviniek, ktoré vám zjednodušia každodenné upratovanie. Bezdrôtový prenosný vysávač vám umožní pohybovať sa po celom byte či dome, vďaka jeho nízkej hmotnosti sa vám bude v ruke pohodlne držať. Pochváliť sa môže dvojitým cyklónovým systémom nasávania, ktorý dokonale odstráni všetky nečistoty a prach z vašich podláh. Vybavený je odnímateľnou nádobou na nečistoty Lift-Off s objemom 1 litra na čistenie aj na ťažko dostupných miestach.

Hlavné prednosti

  • Batériový tyčový vysávač
  • Doba prevádzky až 45 minút
  • Dvojitý cyklónový systém sania
  • Otočná hlava na ľahkú manipuláciu
  • Odnímateľná nádoba na nečistoty Lift-Off
  • Odnímateľná kefa
  • Bohaté príslušenstvo

Jednoduchá obsluha a pohodlné upratovanie

Veľkou prednosťou bezvreckového vysávača je lítium iónová batéria, vďaka ktorej vydrží pracovať po dobu až 45 minút. Nabije sa za dve hodiny, pričom nabíjacia stanica je súčasťou príslušenstva. Na ľahkú manipuláciu okolo nábytku a dostupnejšie čistenie je spotrebič vybavený otočnou hlavou, vďaka nízkemu profilu sa pohodlne dostanete aj pod nábytok. Nechýba ani odnímateľná kefa, ktorú podľa typu podláh môžete jednoducho vypnúť alebo zapnúť. 

Bohatá výbava

Na pohodlné čistenie čalúneného nábytku a postelí nájdete v príslušenstve nadstavec na čistenie matracov. Na ľahké odstránenie prachu a ostatných nečistôt oceníte tiež plochú čistiacu kefu s jemnými štetinkami a flexibilnú čistiacu kefu. Kúpte si tento jedinečný bezdrôtový vysávač Bissell PowerGlide Cordless Plus, s ktorým sa vám bude ľahko, dôkladne a vždy na plný výkon vysávať.

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
36 V

Hmotnosť:
5,5 kg

Príslušenstvo:
nadstavec na čistenie matracov
plochá čistiaca kefa s jemnými štetinkami
flexibilná čistiaca kefa

 

 

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bisselu PowerGlide Cordless Plus 36 V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell PowerGlide Cordless Plus 36V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell PowerGlide 36V Cordless Plus 36V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell PowerGlide 36V Cordless Plus 36V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bissel PowerGlide Cordless Plus 36V.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií