Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BLAUPUNKT BB 20BT

Zobraziť katalóg
BLAUPUNKT BB 20BT
3,0 1 hodnotení
Rádiomagnetofón – bielo-oranžový, Bluetooth, CD/MP3, FM PLL rádio, RMS 2× 2W, USB, 3.5mm jack, 3.5mm Line-in, oranžový LED displej
Kód:  PZ963f5 Produktové číslo:  BB20BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BLAUPUNKT BB 20BT

Krásne dizajnovaný rádiomagnetofón od Blaupunktu, ktorý spája klasické a moderné technológie. Prehráte si vaše obľúbené CD, vypočujete rádio alebo pustíte hudbu z vášho inteligentného zariadenia, ktoré sa pripojí pomocou Bluetooth. Prístroj je tiež vybavený displejom s oranžovým podsvietením, ktorý je prehľadný, a tak viete aká pieseň práve hrá. Čo určite oceníte je napájanie zo siete alebo pomocou batérií, takže si vychutnáte hudbu aj mimo svoj domov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilné formáty - CD/R, CD/RW, CD/MP3
  • Podsvietený LCD displej
  • Bluetooth - pre bezdrôtové pripojenie
  • Napájanie zo siete alebo pomocou batérií
  • USB port - podpora až 32 GB pamäte
  • Vstavaný FM tuner a CD prehrávač

Neobmedzené možnosti

Pomocou AUX portu je možné pripojiť akýkoľvek zvukový signál, a to priamo cez 3,5 mm jack. Na prednom paneli nájdete vstup pre slúchadlá, takže si môžete vychutnať aj diskrétne počúvanie piesní vašich obľúbených interpretov. Výhodou je prehrávanie hudby vo formáte MP3 priamo z flash disku, ktorý pripojíte cez USB port. Čo určite oceníte, je držadlo pre jednoduché prenášanie z miesta na miesto.

Parametre a špecifikácia:

Výstupný výkon: 4 W RMS (2× 2 W)
Napájanie: 230 V, alebo 6 × batéria 1,5 typu C (LR14)
Hlavné rozmery jednotky: 400 × 150 × 200 mm
Hmotnosť: 2,15 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

To je radioMAGNETOFON a nepřehrává to pásky? Máte chybu v popisu nebo to není radiomagnetofon, ale CD přehrávač s rádiem a s magnetickým záznamem to nemá nic společného...

Diskusia a poradňa k BLAUPUNKT BB 20BT
Príslušenstvo pre BLAUPUNKT BB 20BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BLAUPUNKT BB 20BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLAUPUNKT BB 20BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLAUPUNKT BB 20BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLAUPUNKT BB 20BT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií