Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bosch TASSIMO TAS1255 Vivy modrá

Zobraziť katalóg
Bosch TASSIMO TAS1255 Vivy modrá
4,0 1 hodnotení
Kávovar na kapsuly 1300 W, 3,3 bar, prietokové ohrievanie, nádrž na vodu 0,7 l, kapsuly T Disc, LED ukazovatele, modrá
Kód:  EAN3386f Produktové číslo:  TAS1255 Stránky výrobcu

Bosch TASSIMO TAS1255 Vivy modrá


Pripravte váš obľúbený nápoj stlačením jediného tlačidla

Pripravte si chutnú kávu alebo iný horúci nápoj v pohodlí vášho domova jednoduchým stlačením jediného tlačidla. Jednoducho vložte kapsulu T DISC s vašou obľúbenou príchuťou, naplňte nádržku vodou a TASSIMO sa už sám postará o prípravu lahodného nápoja, ktorý bude vďaka unikátnemu systému prietokového ohrievača hotový v priebehu okamihu.


Menej priestoru, viac zábavy!

Vďaka malým rozmerom spotrebiča je kávovar TASSIMO obzvlášť priestorovo úsporný a nezaberie v kuchyni veľa miesta. Aj napriek kompaktnej veľkosti možno prístroj používať na prípravu širokého radu nápojov a značiek ako všetky iné prístroje TASSIMO.


Úsporný režim

Po každom procese sparenia sa spotrebič automaticky prepne do pohotovostného režimu. Tento systém vám pomôže znížiť spotrebu energie vášho spotrebiča TASSSIMO bez akejkoľvek námahy a ušetríte tak náklady na vašu domácnosť. O aktuálnom stave prístroja vás budú informovať prehľadné LED ukazovatele.


vypnuté
Tassimo Intellibrew

Tassimo Intellibrew

Vďaka patentovanej technológii čiarového kódu INTELLIBREW sú nápoje pripravené kávovarom TASSIMO vždy perfektné. Kávovar si sám načíta údaje o správnom množstve vody a dobe a teplote sparovania z čiarového kódu na kapsule.

vypnuté
Krátká doba nahřívání

Krátka doba nahrievania

Vďaka inovatívnemu prietokovému ohrievaču zaberie zahrievanie prístroja len chvíľku a váš prvý horúci nápoj si môžete pripraviť v priebehu okamihu. Vodu nie je nutné zahrievať ani medzi výrobou rôznych nápojov.

vypnuté
Jednoduché čištění

Jednoduché čistenie

Prístroj vám sám oznámi, kedy potrebuje odvápniť. Pomocou priloženého servisného disku so špeciálnym čiarovým kódom ľahko spustíte program na čistenie sparovacieho systému a odstránenie vodného kameňa.


vypnuté
Nastavitelný a vyměnitelný stojan na šálky

Nastaviteľný a vymeniteľný stojan na šálky

vypnuté
Vyjímatelná nádržka na vodu

Odnímateľná nádoba na vodu

vypnuté
Automatická úspora energie

Automatická úspora energie

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Tlak čerpadla
3,3 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,7 l Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Tassimo Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Šírka
19,9 cm Hotovo!
Výška
29,8 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Děkuji za dárer.Žádný není a taky děkují za kapsle zdrarma a hrnicek taky není.už nikdy

Diskusia a poradňa k Bosch TASSIMO TAS1255 Vivy modrá
Príslušenstvo pre Bosch TASSIMO TAS1255 Vivy modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO TAS1255 Vivy modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TASSIMO TAS1255 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TASSIMO TAS1255 blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch TASSIMO TAS1255 türkizkék.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií