Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bosch TES60729RW

Zobraziť katalóg
Bosch TES60729RW
5 1 hodnotení
Automatický kávovar - 1500 W, 19 bar, zásobník na vodu 1.7l, zásobník na kávu 300g, nastaviteľný stupeň mletia, mlynček Silent CeramDrive, oneTouch DoubleCup, IntelligentHeater, AromaPro Concept, MilkClean mliečny systém sa kompletne vyčistí stlačením 1 tlačidla, výškovo nastaviteľná výpusť kávy až 14cm, singlePortion cleaning
Kód:  EAN3386k Produktové číslo:  TES60729RW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch TES60729RW

Automatický kávovar Bosch

Určite poznáte ten pocit, keď ráno vstanete a zrazu ucítite tú nádhernú vôňu práve pripravenej kávy namletej z čerstvých zŕn. Teraz si vašu obľúbenú kávu môžete pripraviť s plne automatickým špičkovým kávovarom Bosch. Poteší vás veľkým množstvom funkcií, jednoduchým ovládaním pomocou dotykových tlačidiel a moderným dizajnom, vďaka ktorému zapadne do každej kuchyne či reštaurácie. Obsluha prístroja je veľmi jednoduchá a jedným stlačením tlačidla pripravíte doslova extázu pre vaše chuťové bunky.


Inteligent Heater

Optimálna teplota na prípravu perfektného espressa je medzi 90° C a 95° C. Ak je teplota príliš nízka, z kávy sa uvoľní iba časť arómy. Ak je teplota príliš vysoká, káva rýchlo získa príchuť spáleniny. Inteligentný systém sensoFlow zahrieva vodu na optimálnu teplotu medzi 90° C a 95° C počas celého procesu sparovania, vďaka čomu vytvoríte espresso s plnou arómou a jedinečnou chuťou.

AromaPro

Koncept AromaPro vám zaistí jemnejšiu arómu a vynikajúcu penu. Precízny tlakový systém zakaždým perfektne stlačí mletú kávu, bez ohľadu na jej množstvo. Vypuklý tvar piestu má za následok, že vode trvá dlhšiu dobu, kým prejde mletou kávou, čím sa uvoľní viac chuti.

AromaDouble Shot

Čím viac vody mletou kávou prestupuje, tým viac je káva horká. Systém AromaDouble Shot zomelie a sparí silnú kávu v dvoch krokoch a vzhľadom na to, že v každom kroku sa použije len polovica vody, vyrobená káva je menej horká. Takže si môžete užiť maximálnu chuť aj pri pití veľmi silnej kávy.


Výškovo nastaviteľná výpusť kávy

Espresso, café creme, kapučíno alebo latte macchiato? Výškovo nastaviteľné vypúšťanie kávy plne automatického kávovaru Bosch vám poskytne slobodu pri výrobe akejkoľvek kávy podľa vášho želania. Vzhľadom na 14-centimetrový priestor medzi výstupom kávy a mriežkou na uloženie šálky je tu dostatočný priestor aj na vysoké poháre na latte macchiato.

IndividualCup Volume

Aby ste si váš pôžitok z kávy mohli prispôsobiť vašim požiadavkám, umožní vám funkcia IndividualCup Volume vybrať si prednastavenú veľkosť šálky, t.j. malú, strednú aj veľkú. V piatich rôznych krokoch a pomocou displeja budete mať istotu, že množstvo bude presne zodpovedať vašej šálke.

OneTouch

Akúkoľvek kávu, ktorú si dokážete predstaviť. Či už ide o espresso, kapučíno alebo latte macchiato. Vďaka funkcii OneTouch si ich môžete pripraviť jednoducho a v priebehu okamihu. Proces spájania kávy s teplým mliekom a mliečnou penou je automaticky riadený pomocou inovatívnej technológie, takže si jedným tlačidlom môžete pripraviť akýkoľvek nápoj.


CeramDrive


Neobyčajne vysokokvalitný a odolný mlynček vyrobený z trvanlivej keramiky namelie vašu kávu rovnomerne jemne, vďaka čomu umožní rozvinutie plnej chute z každého jediného zrna. Stupeň mletia je možné individuálne nastaviť. Výsledkom bude lepšia chuť a jedinečná aróma.

Calc'nClean

Ak si vyberiete plne automatický kávovar od Bosch, zvolíte si kvalitu, výkon, spoľahlivosť a dokonalú kávu. Systém Calc'nClean ponúka program kombinujúci čistenie a odstraňovanie vodného kameňa a kávových usadenín v jednom kroku, aby bola doba životnosti vášho spotrebiča čo najdlhšia, a aby ste sa mohli z vašej kávy dlho tešiť.

SinglePortion Cleaning

S funkciou čistenia SinglePortion Cleaning vám môžeme zaručiť dokonalý pôžitok z každej šálky kávy, pretože v rúrkach sa nenachádzajú žiadne zvyšky vody po predchádzajúcom procese sparovania.


Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový plne automatický kávovar v štýlovom vyhotovení
  • Tiché mletie vďaka keramickému mlynčeku
  • Nastaviteľný stupeň mletia
  • Inteligentný ohrevný systém SensorFlow na nastavenie ideálnej teploty a arómy
  • OneTouch DoubleCup na prípravu dvoch nápojov naraz
  • MilkClean na kompletné vyčistenie mliečneho systému
  • Automatický čistiaci a odvápňovací systém
  • Jednoduché čistenie prístroja
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer. Je displej v češtině?

Dobry den, Jak často by se měl kavovar odvápňovat? Je normální,aby k tomu přístroj vyzýval jednou týdně,nebo se jedná o poruchu? Dělá se na něm cca 5 nápojů denně.

Robí cappuccino stlačením tlačidla?

Dobry den,prosím kolik druhů umí?děkuji Lenka

Diskusia a poradňa k Bosch TES60729RW
Príslušenstvo pre Bosch TES60729RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TES60729RW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch TES60729RW.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií