Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Recenzie BOSE SoundLink Mini Grey

BOSE SoundLink Mini Grey - Obal

Recenzie BOSE SoundLink Mini Grey

Zaujímajú vás názory a recenzie na BOSE SoundLink Mini Grey? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s BOSE SoundLink Mini Grey. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na BOSE SoundLink Mini Grey aj vy.

Používateľské recenzie

Jana, Tábor 2flag
Hodnotené 4. 9. 2016, variant BOSE SoundLink Mini Grey
Overený nákup
na reproduktor skvěle sedí
v tomto obalu se reproduktor vejde i do originálního přepravního pouzdra (taštičky) od Bose
přístup ke konektorům a tlačítkům bezproblémový
hůře se nandavá a sundavá. Nicméně protože se reproduktor i s obalem vejdou do přepravní originální taštičky, není důvod zřejmě nikdy obal již sundavat...
0 ×Nahlásiť
Richardflag
Hodnotené 6. 8. 2016, variant BOSE SoundLink Mini Grey
Overený nákup
Chráni hrany pred nárazom, nebráni v nabíjaní v docku, zlepšuje úchop (protišmykové).
Ťažšie sa nasadzuje, ale nie je to zápor, pretože tým pádom drží a SoundLink z neho nevypadne.
0 ×Nahlásiť
Josef, Mostflag
Hodnotené 15. 7. 2016, variant BOSE SoundLink Mini Grey
Overený nákup
Jestli chcete BOSE SoundLink Mini II nosit i do prostov nehostinných je potřeba toto pouzdro. Sedí dokonale (měl jsem ho problém nasadit :-) ). Takže padne jak pr.el na hrnec ;-) A dostatečně ochrání vašeho mazlíka BOSE SoundLink Mini II :-D
Mohlo by existovat ještě celkové pouzdro pro přepravu (bez sundavání tohoto pouzdra) s dalším povinný vybavením na cesty a pobyt, aby se BOSE SoundLink Mini II nepoškrábal ze stran reproduktorů a subwooferu.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií