Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

BOURJOIS 123 Perfect Foundation 53 Beige Clair 30 ml

Zobraziť katalóg
BOURJOIS 123 Perfect Foundation 53 Beige Clair 30 ml
5 1 hodnotení
Make-up extrémne krycí, dlhotrvajúci, vhodný na oči a ochranný SPF faktor, v odtieni Light, pre všetky typy pleti, s dermatologickým účinkom, tekutá konzistencia, vydrží až 16 hodín, objem 30 ml, účinok: zmatňujúci, zjednotenie pleti, rozjasňujúci, hydratačný a proti začervenaniu - 219,67 €/1 l
Kód:  KSDE0521-b Produktové číslo:  3052503635309
BOURJOIS 123 Perfect Foundation 53 Beige Clair 30 ml Predaj skončil

BOURJOIS 123 Perfect Foundation 53 Beige Clair 30 ml

Revolučný make-up Bourjois 123 Perfect Foundation 53 Beige Clair zaistí dokonalý vzhľad vašej pleti. Tento make-up účinne skrýva tmavé kruhy pod očami, červené žilky aj známky únavy. Pleť je po použití tohto make-upu doslova bez chybičky! Unikátne zloženie kombinuje tri farebné pigmenty pre perfektnú pleť. Žlté pigmenty majú krycí a upokojujúci efekt, fialové rozjasňujú pleť a zelené pigmenty skrývajú a redukujú červené žilky.

Napriek svojej účinnosti je make-up ľahký, neupcháva póry a necháva pokožku dýchať. Jeho hodvábne jemná textúra má stredne krycí charakter a zaisťuje pohodlné nanášanie aj prirodzený vzhľad pokožky. Make-up bez problémov vydrží plniť svoju funkciu po dobu 16 hodín. V neposlednom rade oceníte aj ochranu pokožky SPF 10 proti nežiaducim vplyvom UV žiarenia. Doprajte si tento luxusný skrášľujúci prípravok a oslňte bezchybne pestovanou pleťou!

 

Aktívne látky:

  • Špecifické žlté pigmenty majú krycí a upokojujúci efekt
  • Špecifické fialové pigmenty rozjasňujú pleť
  • Špecifické zelené pigmenty bojujú proti červeným žilkám

Účinky:
Nedostatky pleti vrátane kruhov pod očami sú skryté, pleť je zjednotená, hydratovaná, svieža a upravená po dobu 16 hodín.

Odtieň:
53 Beige Clair

Objem:
30 ml

Zloženie:
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), PROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ZINC PCA, SILICA, IRON OXIDES (CI77492), ERYTHRITOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, IRON OXIDES (CI77491), CHLORPHENESIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, IRON OXIDES (CI77499), PARFUM (FRAGRANCE), ALCOHOL DENAT., LAUROYL LYSINE, DISODIUM EDTA, CHROMIUM OXIDE GREENS (CI77288), MANGANESE VIOLET (CI77742), POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HOMARINE HCL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) FLOWER EXTRACT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER.

 

Parametre a špecifikácia

Typ balenia
Pumpička Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Typ
Make-up Hotovo!
Špecifikácia
Dekoratívne Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Všetky typy Hotovo!

Balenie

Typ balenia
Pumpička Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!

Typ

Typ
Make-up Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dekoratívne Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Všetky typy Hotovo!
Výdrž
16 hodín Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dlhotrvajúci, Vhodný na oči, Ochranný SPF faktor Hotovo!
Účinok
Zmatňujúci, Zjednotenie pleti, Rozjasňujúci, Hydratačný, Proti začervenaniu Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Konzistencia

Konzistencia
Tekutá Hotovo!

Krytie

Krytie
Extrémne krycí Hotovo!

Odtien

Odtien
Light Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOURJOIS 123 Perfect Foundation 53 Beige Clair 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOURJOIS 123 Perfect Foundation 53 Light Beige 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOURJOIS 123 Perfect 53 Beige Clair, 30 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií