Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Braun SE7-539 + čistiaca tvárová kefka

Zobraziť katalóg
Braun SE7-539 + čistiaca tvárová kefka
5 1 hodnotení
Epilátor použitie na sucho aj na mokro, aku prevádzka, 2 rýchlosti, výkyvná epilačná hlava, 40 pinziet, masážny nástavec, nástavec pre väčšiu účinnosť a pre citlivé oblasti + čistiaca tvárová kefka
Kód:  BRAEP025 Produktové číslo:  4210201165187 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun SE7-539 + čistiaca tvárová kefka Predaj skončil

Braun SE7-539 + čistiaca tvárová kefka

Túžite po zvodne hladkej pokožke? Nepodstupujte bolestivé procedúry, s novým epilátorom od značky Braun bude odstraňovanie chĺpkov príjemnejšie, než kedy predtým. Otočnou hlavou sa dokonale prispôsobí vašim líniám a 40 pinzetami so špeciálnymi nástavcami sa potom postará o šetrné odstránenie aj tých najmenších chĺpkov. Žiadny vám neutečie aj vďaka vstavanému osvetleniu, ktoré zdôrazní aj najjemnejšie chĺpok. Ak máte citlivú pokožku alebo s epiláciou začínate, oceníte možnosť použitia v sprche. Doprajte navyše osobitnú starostlivosť aj pokožke tváre, pomôže vám k tomu špeciálna kefka, ktorá svojimi mikrooscilacami pleť vyčistí a rozžiari. 

Kľúčové vlastnosti

  • Wet & Dry pre suché aj mokré použitie
  • Tvárová kefa dokonale vyčistí pleť
  • Technológia Close-Grip so 40 pinzetami zachytia chĺpky už od dĺžky 0,5 mm
  • Zabudovanému osvetleniu SmartLight neunikne žiadny chĺpok
  • Dlhá akumulátorová prevádzka až 40 minút
  • Dvojstupňová regulácia rýchlosti
  • Elegantné prevedenie s ligotavým efektom

Bezbolestná epilácia

Nový Silk-épil 7 je navrhnutý tak, aby čo najviac zamedzil akémukoľvek nepríjemnému pocitu pri odstraňovaní chĺpkov, je tak skvelý pre začiatočníkov. Aktívny vysokofrekvenčný masážny systém pokožku najprv jemne stimuluje pred aj po epilácii, čím sa krásne uvoľní a narovná chĺpky pre ľahšie uchopenie pinzetou. Stavte na epiláciu vo vani či v sprche, vďaka teplej vode sa v tele uvoľnia prirodzené tlmiče bolesti, navyše sa pokožka stane oveľa uvoľnenejšou. Zaraďte epiláciu do svojho skrášľujúceho rituálu a užívajte si dlhodobo zvodnej pokožky.

Nechajte svoju pleť rozmaznávať tvárovou kefkou Braun Face, šetrne z vašej pleti odstráni bežné nečistoty aj make-up. Vďaka intenzívnym mikrooscilačným pohybom vašu pleť vyčistí dokonca až 6-krát účinnejšie, než bežné ručné čistenie. Je plne vodoodolný, bez obáv využite napríklad chvíle v sprche, kedy sú vaše póry prirodzene rozšírené a ešte ľahšie sa čistia. Poskytnite svojej pleti perfektnú starostlivosť, vráti vám to prirodzeným zdravým vzhľadom. 

Na nič nečakajte

Máte obavy, že budete musieť nechať chĺpky nepekne dorásť, aby ich pinzety epilátora zachytili? Žiadne strnisko vás nečaká, epilátor si poradí už s tými najmenšími chĺpkami veľkosti zrnka piesku. Stáva sa tak oveľa účinnejšia, než aj epilácia voskom. Tým, že chĺpky odstraňuje už od korienka, trvá približne 4 týždne, než znovu dorastú. Po celú tú dobu si vy budete užívať dokonale hladkej pokožky, ktorej budete mať chuť sa stále dotýkať. 

Doplňujúce informácie

Doba nabíjania:
60 minút

Doba akumulátorového prevádzky
40 minút

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Epilácia namokro, Umývateľná hlavica Hotovo!
Počet nadstavcov
3 Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!
Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Funkcie
Epilácia namokro, Umývateľná hlavica Hotovo!
Počet nadstavcov
3 Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun SE7-539 + čistiaca tvárová kefka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN SE7-539 + čisticí obličejový kartáček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun SE7-539 + Gesichts-Reinigungs-Bürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun SE7-539 + Gesichts-Reinigungs-Bürste. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun SE7-539 + arctisztító kefe.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií