Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Braun Series 7-7893s Wet & Dry

Zobraziť katalóg
Braun Series 7-7893s Wet & Dry
5 1 hodnotení
Holiaci strojček - dynamická holiaca hlavica s technológiou "Sonic" a nová Turbo Mode, trojitý holiaci systém s integrovanými čepieľkami a nezávisle pohyblivými holiacimi dielmi, holiaca fólia OptiFoil, regulácia rýchlosti, batéria Li-ion, Wet & Dry, aku prevádzka, strieborný
Kód:  BRAHSP012 Produktové číslo:  4210201166665 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 7-7893s Wet & Dry


Čo odlišuje presné holiace strojčeky Braun od ostatných?

Výnimočný výsledok holenia v sebe spája hladkú pokožku a pohodlie bez kompromisov. S holiacim strojčekom Braun Series 7 si vyberáte náš špičkový holiaci strojček s vynikajúcou technológiou.

1. Výkonný na dokonalé oholenie: Series 7 oholí jedným ťahom viac fúzov ako iné strojčeky v dvoch ťahoch. Hlavica strojčeka je mimoriadne úzka, hoci obsahuje štyri špecializované holiace prvky. Vďaka tomu sa dostane aj do ťažko dosiahnuteľných oblastí a oholí fúzy pozdĺž kontúr a pod nosom, kde väčšie holiace strojčeky zvyčajne zlyhávajú.

2. Jemný k pokožke: Ako všetky holiace strojčeky značky Braun aj Braun Series 7 sa pohybuje v priamej línii. Nemusíte sa k rovnakému miestu vracať dvakrát, čo výrazne znižuje riziko podráždenia pokožky.

3. Nemecká zručnosť: Všetky holiace strojčeky Braun Series 7 sú navrhované, konštruované a vyrobené v Nemecku. Vysokokvalitné holiace strojčeky sú zostrojené tak, aby vydržali najmenej 7 rokov.


vypnuté
4 holicí prvky

Štyri holiace prvky

Každý sa špecializuje na iný druh fúzov, takže je možné jediným ťahom zachytiť aj výrazne nepoddajné fúzy. A menej ťahov pri holení znamená menšie podráždenie pokožky.

vypnuté
Chytrý holící strojek

Inteligentný holiaci strojček

Sonická technológia od Brauna zaznamená vaše fúzy a automaticky sa im prispôsobí. V mieste, kde sú fúzy hustejšie, strojček jednoducho ponúkne väčší výkon. Ide o inteligentnú funkciu!

vypnuté
Personalizované holení

Personalizované holenie

Vyberte si podľa druhu pokožky a osobných preferencií jeden z piatich holiacich režimov od Sensitive na citlivú pokožku až po Turbo. To všetko stlačením jediného tlačidla.

vypnuté
Přizpůsobení se konturám

Prispôsobenie sa kontúram prostredníctvom funkcie 8-D

Vďaka plne flexibilnej hlavici a pohyblivým holiacim prvkom sa holiaci strojček Braun Series 9 zľahka prispôsobí vašej pokožke a zachytí jedným ťahom viac fúzov ako iné strojčeky.


vypnuté
Hlava pro přesné holení

Hlavica na presné holenie

Plný výkon holiaceho strojčeka Braun Series 7 je zabudovaný do mimoriadne malej holiacej hlavice, ktorá sa dostane s úplnou presnosťou aj do obtiažnych miest, napr. pod nosom.

vypnuté
Pro mokré i suché holení

Na mokré aj suché holenie

S holiacim strojčekom Series 7 sa môžete holiť na sucho alebo použiť vodu, penu alebo gél na holenie na ešte lepší sklz a pocit hladšej pokožky.

vypnuté
Zcela voděodolný

Úplne vodoodolný

Vyskúšajte prvotriednu nemeckú technológiu. Všetky holiace strojčeky značky Braun sú vodoodolné až do hĺbky 5 metrov, takže ich môžete pohodlne oplachovať pod tečúcou vodou, alebo sa dokonca môžete holiť v sprche.

vypnuté
Špičková Li-Ion baterie

Holenie bez sieťového prívodu na 50 minút

Špičková Li-Ion batéria zaručuje nepretržitý výkon a plne sa dobije za jednu hodinu. Kvalitný displej zobrazuje zostávajúcu dobu prevádzky.

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
50 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!
Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Digitálny displej Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
50 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Digitálny displej Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Mokré holenie Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun Series 7-7893s Wet & Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Series 7-7893s Wet&Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Series 7-7893s Wet&Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Series 7-7893s Wet&Dry. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Series 7-7893s Wet&Dry.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií