PET PET

Recenzie Brinno PHV MAC14

Zobraziť katalóg
Brinno PHV MAC14 - Digitálne kukátko na dvere

Recenzie Brinno PHV MAC14

Zaujímajú vás názory a recenzie na Brinno PHV MAC14? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Brinno PHV MAC14. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Brinno PHV MAC14 aj vy.

Používateľské recenzie

Jiří, Krasliceflag
Hodnotené 18. 12. 2015, variant Brinno PHV MAC14
Overený nákup
Výdrž baterie
0 ×Nahlásiť
Jan, Kladno 4flag
Hodnotené 2. 11. 2015, variant Brinno PHV MAC14
Overený nákup
Jednoduchost instalace a anonymní pro cizí osoby kteří vás chtěly navštívit.
Špatná kvalita obrazu, krátké video záznamy + fotografické záběry, Záběry nestíhají zabrat dotyčné osoby v čas, mezitím osoba stačí i odejít ze záběru aniž by jste jí na záběru viděli obličej nebo i celou osobu, je to obrovská nevýhoda, proto je tento výrobek nedobrý. Párkrát se mi stalo že i výrobek mi nechtěl ukázat záběry, až po nějaké chvíli. také není v češtině, ale to není pro mě problém si to přeložit. Proto nedoporučuji tento výrobek pokud od toho očekáváte více !!!
0 ×Nahlásiť
Milanflag
Hodnotené 5. 6. 2015, variant Brinno PHV MAC14
Overený nákup
Máte přehled kdo se zastaví u vašich dveří.
0 ×Nahlásiť
Richard Urban, Pardubiceflag
Hodnotené 11. 5. 2015, variant Brinno PHV MAC14
Overený nákup
Nedoporucuji
vubec nedoporucuji. Nahrava neustale i pri rozsviceni svetla. Male rozliseni a nekvalitni snimek i video. Video je tak kratke ze nestacite ani zaregistrovat kdo k Vam jde. Nema infra prisvit. Skoda penez
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií