AD homeoffice PET

C-TECH SPK-225

Zobraziť katalóg
C-TECH SPK-225
3,8 4 hodnotení
Reproduktory 2.1, 60 W, drevené, 3.5 mm jack, displej, diaľkové ovládanie
Kód:  MC506c Produktové číslo:  SPK-225 Stránky výrobcu

C-TECH SPK-225

Jednoduché a výkonné ozvučenie sa ponúka za pomoci 2.1 zostavy od spoločnosti C-TECH. Ide o zostavu s celkovým výkonom 60 W. Reproduktory zaistia skvelý zvuk, či už ich pripojíte k počítaču, televízoru, alebo len budete počúvať hudbu. Prehľadný LCD displej s grafickým ekvalizérom dodáva na exkluzivite. Celkový dizajn je veľmi moderný a vydarený. Na jeho prednej strane je tiež elegantné ovládanie hlasitosti a hĺbky basov. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že súčasťou balenia je aj praktické diaľkové ovládanie pre vaše väčšie pohodlie pri obsluhe.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn a kompaktné rozmery
  • 2.1 zostava s celkovým výkonom 60 W
  • Prehľadný LCD displej s grafickým ekvalizérom
  • Ovládanie hlasitosti a hĺbky basov na prednej strane
  • Použitým materiálom je drevo
  • Čierne farebné prevedenie
  • Praktické diaľkové ovládanie

Naozaj výkonné reproduktory

Kvalitné reproduktory s dreveným prevedením v konfigurácii 2.1, teda dva bočné reproduktory a subwoofer. Zostava produkuje dohromady výkon 60 W a každý reproduktor má celkom dva satelity, ktoré podávajú výborné stredy a výšky. Vedľa toho subwoofer sa stará o hlboké basy. Výsledkom je teda zostava s vyváženým zvukom - ideálna pre počúvanie hudby. 

Ovládacie prvky a LCD displej s grafickým ekvalizérom sú umiestnené na prednej strane subwoofera a umožnia tak jednoduché ovládanie hlasitosti, výšok a hĺbky basov. Túto zostavu môžete pripojiť napríklad k počítaču, televízoru, DVD prehrávaču, hernému zariadeniu alebo prehrávať pesničky z vášho MP3 prehrávača. 

Doplňujúce informácie:

Výkon RMS:
Subwoofer: 30 W, 4 Ohm, na 100 Hz skreslenie 10%
Satelity: 2 × 15 W, 4 Ohm, na 1 kHz skreslenie 10%

Celkové harmonické skreslenie:
Lepšie ako 0.05%

Odstup signál/šum:
> 85 dB

Veľkosť reproduktorov:
Vnútri subwoofera: 4"
Vnútri satelitov: 3" + 1"

Rozmery:
Subwoofer: 145 × 300 × 310 mm
Satelity: 92 × 135 × 250 mm

Ostatné údaje:
Vákuový fluorescenčný display (VFD)
Materiál: Drevo
Diaľkové ovládanie

Napájanie:
220 - 240 V AC, 50/60 Hz

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych se zeptat kolik jacků 3,5 je na zapojení do PC?Jeden nebo dva?

dobrý den, Při přehrávání přes C-TECH SPK-225 se na display subwoferu nezobrazuje ekvalizer. Je to chybou subwoferu, nebo se display nějak nastavuje? V návodě se o nastavení nic nepíše.

Dobry den, potreboval bych radu, v cem je zasadni rozdil mezi reproduktorami C-TECH SPK - 255 a Logitech Speaker System Z533, oboji s vyk. 60W, jestli ten rozdil nebude zpusoben Brandem? Navic C-TECH ma dalkove ovladani, i kdyz pro me dulezitejsi kvalita zvuku. Dekuji

Diskusia a poradňa k C-TECH SPK-225
Príslušenstvo pre C-TECH SPK-225
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH SPK-225. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-TECH SPK-225. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-TECH SPK-225. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: C-TECH SPK-225.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií