PET AD homeoffice

CANDY CF 18 W/1 WIFI

Zobraziť katalóg
CANDY CF 18 W/1 WIFI
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A+, objem 202/76 l, NoFrost, SimplyFi - pripojenie cez WiFi, LED osvetlenie, mraziaca kapacita 3,5 kg/24 hod., farba biela
Kód:  FAC1001f Produktové číslo:  34002088 Stránky výrobcu

CANDY CF 18 W/1 WIFI

Chcete si zaobstarať špičkovú kombinovanú chladničku pre celú rodinu, ktorá ponúka prémiové funkcie a takmer nulovú údržbu? Potom je práve tento model od spoločnosti Candy presne pre vás! Moderná a technologicky vyspelá kombinovaná chladnička s moderným dizajnom šetrí vaše peniaze aj životné prostredie, a to predovšetkým vďaka ročnej spotrebe 273 kWh, vďaka ktorej spadá do energetickej triedy A+. Získate aj možnosť kontroly nad svojím spotrebičom takmer odkiaľkoľvek, kde je pripojenie na internet. Ďalšou nespornou výhodou je aj špeciálny filter, ktorý vytvára v priestore chladničky hygienickejšie prostredie. S celkovým čistým objemom 278 litrov (202 litrov chladiaca časť a 76 litrov mraziaca časť) je vhodná aj pre početnejšiu rodinu.

Kľúčové vlastnosti

  • Wi-Fi pripojenie na ovládanie cez smartfón alebo tablet
  • Tri nastaviteľné police z bezpečnostného skla so strieborným rámom
  • Za 24 hodín zmrazí až 3,5 kg potravín
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie
  • Smer otvárania dverí chladničky je možné prispôsobiť vašim potrebám

Výkonná mraznička s automatickým odmrazovaním

Vďaka NoFrost technológii nie je okrem chladničky nutné ručne odmrazovať ani mraziacu časť. Mraznička sa automaticky odmrazuje v pravidelných intervaloch. Počas rozmrazovania sa na zadnej stene chladničky vytvára rozpustená námraza - voda z nej steká cez žliabok do misky nad kompresor, odkiaľ sa odparí. Objem mrazničky je rozdelený do troch priehľadných plastových boxov, vďaka ktorým si môžete systematicky roztriediť všetko potrebné.

Ideálne skombinovaná chladnička

Vnútorný priestor je rozdelený tromi priehľadnými poličkami z bezpečnostného skla, ktoré ľahko výškovo nastavíte a prispôsobíte tak svojim potrebám. Ďalšie dve časti tvoria dve oddelené zásuvky - prvá na skladovanie mäsa, rýb či iných podobných potravín, druhá na skladovanie ovocia či zeleniny. Keď vezmeme do úvahy aj samotné dvierka, máme ďalšie tri poličky - jednu aj na skladovanie objemných fliaš. Kombinácia priehľadných poličiek a úspornej LED žiarivky dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor. Prach, pachy a baktérie vnútri chladničky sú vďaka cirkulácii vzduchu zachytené vo filtri, čím sa zníži ich výskyt a vytvára sa hygienickejšie prostredie a predlžuje sa trvanlivosť potravín.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY CF 18 W/1 WIFI
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CF 18 W/1 WIFI.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií