P&G MS v hokeji_CZ

CANDY FPE 609/6X + CANDY CI640C

Zobraziť katalóg
CANDY FPE 609/6X + CANDY CI640C
Set spotrebičov – rúra a indukčné dosky, RÚRA: A, objem 65l, 7 funkcií, dotykový displej XL, samočistiaci smalt A triedy, 2 rošty + 1 pekáč, gril s ventilátorom, Pizza funkcia, rozmrazovanie, DOSKA: 4 varné zóny, 4 kontrolky zostatkového tepla, max. dosiahnutá teplota 600 °C, časovač 0 – 99 min
Kód:  CANSET07 Stránky výrobcu
CANDY FPE 609/6X + CANDY CI640C Predaj skončil

CANDY FPE 609/6X + CANDY CI640C

Jedinečná, cenovo zvýhodnená súprava kuchynských spotrebičov značky Candy, ktorá vám ponúka vstavanú multifunkčnú rúru a indukčnú varnú dosku v modernom dizajne.  Obidva spotrebiče sú vzájomne plne kompatibilné a dizajnovo k sebe perfektne pasujú. Sú nabité modernými technológiami a uľahčia vám každodennú prípravu jedál.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava vstavanej rúry a indukčnej varnej dosky
  • Nehrdzavejúce vyhotovenie
  • Objem 65 litrov
  • 7 programov rúry
  • LCD displej
  • Gril, ventilátor, program na pizzu
  • 4 indukčné zóny varnej dosky
  • Detská poistka
  • Funkcia power pre rýchle ohriatie
  • Dotykové ovládanie
  • Časovač 0 – 99 minút

Candy FPE 609/6X

Elektrická rúra na pečenie Candy FPE 609/6X v dnes už klasickom nehrdzavejúcom vyhotovení ponúka 7 programov vrátane grilu a programu na pizzu. Nechýba ani ventilátor na teplovzdušný ohrev. Ďalej sa môžete tešiť na pomerne veľký objem 65 litrov, minútku, digitálne hodiny, prehľadný LCD displej či bezpečné chladenie dvierok. Teplotu pečenia je možné nastaviť v širokom rozmedzí 0 – 245 °C. Vnútorný priestor je vybavený samočistiacim smaltom triedy A, takže údržba vás nebude stáť takmer žiadny čas. V príslušenstve nájdete 2 rošty a 1 pekáč na pečenie.

Candy CI604C

Vstavaná indukčná varná doska od známeho výrobcu domácich spotrebičov Candy vám ponúka potrebný priestor aj komfort pri každom varení. Moderný spotrebič disponuje 4 indukčnými zónami, ktoré zodpovedajú rôznym veľkostiam hrncov aj panvíc. Jednou z predností je aj komfortné dotykové ovládanie, vďaka ktorému ľahko a rýchlo aktivujete vybrané funkcie a zvolíte si úroveň tepla pre každú varnú zónu. Varná doska vám ponúkne praktický časovač pre ľubovoľnú varnú zónu v rozmedzí od 0 minút až do 99 minút. Vďaka nemu možno pohodlne naplánovať dobu ohrevu, aby ste vždy dosiahli najlepšie výsledky. Na uplynutie času vás upozorní zvukový signál. O vašu bezpečnosť sa postarajú 4 integrované kontrolky zostatkového tepla a samozrejmosťou je aj ochranný detský zámok. Na prvý pohľad vás varná doska zaujme elegantným a čistým dizajnom v čiernej farbe. Hladký povrch sa navyše veľmi ľahko udržuje v čistote a spotrebič tak bude stále vyzerať ako nový.

Varné zóny:
Ľavá zadná – 180 mm, výkon 1,4 kW
Pravá zadná – 210 mm, výkon 2 kW
Ľavá predná – 180 mm, výkon 1,4 kW
Pravá predná – 180 mm, výkon 2 kW

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY FPE 609/6X + CANDY CI640C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY FPE 609/6X + CANDY CI640C.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií