Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Recenzie Case Logic DCS101 čierny

Zobraziť katalóg
Case Logic DCS101 čierny - Popruh na fotoaparát

Recenzie Case Logic DCS101 čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na Case Logic DCS101 čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Case Logic DCS101 čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Case Logic DCS101 čierny aj vy.

Používateľské recenzie

Peter, Banská Štiavnicaflag
Hodnotené 19. 5. 2021, variant Case Logic DCS101 čierny
Overený nákup
Pohodlný
Protinárazové zavesenie
Plastový úchyt
Za chôdze šuchoce
0 ×Nahlásiť
Samuel, Stupavaflag
Hodnotené 1. 4. 2016, variant Case Logic DCS101 čierny
Overený nákup
výborné riešenie tam, kde foťák nemá dve "očká" po bokoch na šnúru na krk
solídna cena
foťák nezavadzia pri chôdzi
mohol byť ešte o trošku dlhší, fotenie pri oku je ok, pri fotení cez display by som si ho dal ešte trochu ďalej od tela, ale popruh už nepustí
0 ×Nahlásiť
JM Cooperateflag
Hodnotené 24. 3. 2015, variant Case Logic DCS101 čierny
Overený nákup
Veľmi praktický popruh. Pri nosení fotoaparát visí na boku, nezavadzia, môže byť aj s nasadeným bleskom. Popruh je pohodlný.
Vďaka posuvnému uchyteniu je fotoaparát dobre dostupný a dá sa ľahko zobrať a znova používať.
Pri kúpe som sa trochu obával, že by sa uchytenie mohlo odšróbovať a foťák by padol, ale drží fakt dobre.
Drobnosť: našróbované uchytenie zväčšuje velkosť tela a nezmestí sa mi do brašne. Takže pri cestovaní ho treba odšróbovať.
0 ×Nahlásiť
Lukáš, Lazany pri Prievidziflag
Hodnotené 25. 6. 2014, variant Case Logic DCS101 čierny
Overený nákup
Účel plný. V porovnaní s drahými 50€ popruhmi, je tento geniálny. Bál som sa plastovej časti, ktorá je pri foťáku, že to bude slabá časť, toto ma celkom odrádzalo pri rozhodovaní sa, no našťastie je to taký ten tvrdý plast a vyzerá celkom spoľahlivo. Popruh má aj kúsok gumenej časti, takže pri chôdzi jemne pruží, teda nedochádza k prudkým nárazom o nohu. používam ho s Nikonom D3100 + 18-105mm. Popruh dostatočne vystužený, takže v pohode zvládam celý deň zo zaveseným foťákom. po dvoch celodenných výletoch a niekoľko večerných, som maximálne spokojný, nosí sa príjemne.
Malá nevýhoda je dosť veľký "o-krúžok" ktorý zväčšuje výšku foťáku o cca 4~4,5cm. Drahé 50€ popruhy ho majú o trochu menší, no nepovažujem to za dôvod prečo to nekúpiť, hlavne s ohľadom na cenu
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií