alzaplus segmenty sda v2

Concept GE-3000

Zobraziť katalóg
Concept GE-3000
Elektrický gril 2000W, kontaktný, 4v1, odnímateľné dosky, plocha pre grilovanie 23.5x29.2cm, vhodný na prípravu minútok, panini, zapekaných pokrmov
Kód:  CONGK001 Produktové číslo:  GE3000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept GE-3000

Neobyčajne všestranný pomocník do vašej kuchyne vám pomôže vytvárať tie najlahodnejšie jedlá. Kontaktný gril Concept vám pripraví nielen šťavnaté steaky, grilovanú zeleninu či dozlatista opečené klobásky, pravé anglické raňajky, ale aj zapečené sendviče, či domáce vafle. Pomocou nevyhnutného regulátora teploty si nastavíte vhodnú teplotu na prípravu rôznych druhov zeleniny, mäsa, ovocia a pod. Medzi kvalitné liatinové platne s nepriľnavým povrchom sa zmestia aj poriadne vysoké steaky. Alebo chcete len tak opiecť zeleninu či klobásky? Nie je problém, gril jednoducho roztvorte a môžete si užívať veľkú grilovaciu plochu. Zbernú nádobku aj grilovacie platne môžete umývať v umývačke riadu.

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčný gril pre všestranné využitie
  • 6 kvalitných nepriľnavých platní
  • BBQ - možnosť grilovať na oboch platniach zároveň
  • Vaflovač
  • Sendvičovač
  • Nádobka na odkvapkávajúcu šťavu a tuk
  • Regulátor teploty - možnosť nastavenia od cca 100 do 240 °C
  • Časovač - možnosť nastavenia od 0 do 30 min
  • Tlačidlá pre ľahké vybratie grilovacích platní
  • Jednoduché čistenie, platne umývateľné v umývačke
  • Príkon 2000 W

Všestranný pomocník

Grilujte, opekajte, zapekajte, skrátka všetko na čo máte chuť. Zakúpením grilu Concept GE-3000 získate hneď 4 spotrebiče, ktoré z vás urobia kráľa kuchyne. Stačí len meniť grilovacie platne podľa potreby a potom ich umyť v umývačke. Aké ľahké a jednoduché! Príkon 2000 W zvládne všetko.

Rozmer grilovacej plochy:
23,5 × 29,2 cm

 

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept GE-3000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept GE-3000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept GE-3000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept GE-3000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept GE-3000.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií