Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Varná doska Concept SDV3360n

Zobraziť katalóg
Varná doska Concept SDV3360n
5 1 hodnotení
Varná doska – sklokeramická, 4 platničky, detská poistka a ukazovateľ zvyškového tepla, kolmé zabrúsené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  CON511d Produktové číslo:  SDV3360n Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Varná doska Concept SDV3360n

Sklokeramická varná doska Concept SDV3360n je skvelým vstavaným spotrebičom, ktorý sa vďaka množstvu funkcií a modernému dizajnu stane neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne. Varná doska čiernej farby ponúka štyri varné zóny s HI-LIGHT. Jej prevedenie bez rámu s kolmými zabrúsenými hranami umožňuje jednoduché zapustenie dosky do kuchynskej linky. Veľkou prednosťou varnej dosky je dotykové ovládanie, kedy všetko ľahko nastavíte jednoduchým dotykom prsta. Ďalšou vymoženosťou je detská poistka na uzamknutie varnej dosky, ktorá deťom zabráni náhodnému zapnutiu či vypnutiu počas varenia.

Hlavné prednosti

  • štyri kruhové varné zóny s HI-LIGHT
  • prevedenie bez rámu
  • dotykové ovládanie
  • detská poistka
  • funkcia automatického vypnutia
  • ukazovateľ zvyškového tepla
  • funkcie minútky

Jedinečné funkcie a vybavenie

Medzi skvelé funkcie patrí funkcia automatického vypnutia, ktorá zaručuje bezpečnosť počas varenia. V prípade, kedy po zapnutí nepoložíte na platňu hrniec, sa doska automaticky vypne. Nechýba ani funkcia oneskoreného vypnutia a ukazovateľ zvyškového tepla. Pri varení určite oceníte praktickú funkciu minútky, vďaka ktorej si nastavíte určitý čas a po jeho uplynutí sa ozve zvukový signál. Pre moderné a bezpečné varenie je táto veľmi kvalitná varná doska tou správnou voľbou.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
46 × 560 × 490 mm

Maximálny príkon:
6 000 W

Hmotnosť:
9 kg

 
 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Detská poistka, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Kolmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Varná doska Concept SDV3360n Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT SDV3360n.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií