Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CONNECT IT Battle Combo Elite PLUS

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Battle Combo Elite PLUS
Podložka pod myš klávesnica Battle Keyboard CI-147 + myš Battle Mouse CI-78 + podložka pod myš Battle Pad CI-124 + slúchadlá Battle Headset GH1000
Česká klávesnica
Kód:  JD510f3 Stránky výrobcu
CONNECT IT Battle Combo Elite PLUS Predaj skončil

CONNECT IT Battle Combo Elite PLUS

Herný balík poskladaný z periférií radu Battle od CONNECT IT obsahuje hernú klávesnicu a myš s podložkou a headset s kvalitným zvukom. Teda všetko, čo potrebuje herný nadšenec na ovládanie virtuálneho sveta akcie a napätia. Neobvyklý dizajn klávesnice ponúkne klasické usporiadanie prvkov, ktoré dopĺňajú funkčné klávesy a na ľavom okraji sa nachádza pätica programovateľných klávesov, ktoré si nastavíte podľa vlastných potrieb s priloženým softvérom. Možnosť voľby medzi zeleným a červeným podsvietením uľahčí hranie v noci a navyše môže vyjadrovať vaše herné pocity.

6-tlačidlová optická myš ponúka presný a rýchly pohyb na zamierenie nepriateľa vďaka senzoru s prepínateľným rozlíšením. To možno meniť medzi 2000, 1600 alebo 1000 dpi, takže s Battle Mouse CI-78 môžete bojovať na nepriateľskej línii rovnako ako zvádzať úspešné bitky s kancelárskymi aplikáciami. Dizajnovo vydarená herná podložka učená pre optické aj laserové myši ponúka nadštandardnú veľkosť, takže poslúži aj ako podložka pod klávesnicu. Svojim prevedením zaručuje vysoký komfort aj pri dlhšom hraní.

Komunikácia s tímom je základom úspechu, a k jeho dosiahnutiu vám dopomôže aj slúchadlá Battle Headset s vyvedeným mikrofónom. Kvalitný zvukový prednes vás vtiahne priamo do centra diania. Intenzitu môžete upravovať pomocou integrovaných ovládacích prvkov na nastavenie hlasitosti a stlmenie mikrofónu. Červené podsvietenie headsetu dopĺňa farebnú kombináciu celej súpravy a navyše ho nemusíte zdĺhavo hľadať v tme.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
110 g Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
110 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
2 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:
» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky káblové herné myši
» Všetky mechanické klávesnice

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou


» Všetky podsvietené klávesnice

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,mohl bych u vás koupit tento herní set: https://www.alza.cz/connect-it-battle-combo-elite-plus-d503697.htm?kampan=heureka.cz_alza-cz_computers_keyboards_herni_cpc bez sluchátek s odpovídajícím snížením ceny ?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Battle Combo Elite PLUS
Príslušenstvo pre CONNECT IT Battle Combo Elite PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Battle Combo Elite PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Schlacht Combo Elite PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Schlacht Combo Elite PLUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Csatlakoztassa Battle Combo Elite PLUS.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií