Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

Creative Sound Blaster EVO ZxR

Zobraziť katalóg
Creative Sound Blaster EVO ZxR
3,5 2 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtová, 50mm Neodymium magnet, 20Hz-20KHz, SBX Pre Studio, CrystalVoice, cestovné púzdro, kábel 1.8m 1.2m/USB a 3.5mm jack
Kód:  JP326o4 Produktové číslo:  70GH025000001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound Blaster EVO ZxR Predaj skončil

Creative Sound Blaster EVO ZxR

Bezdrôtové slúchadlá Creative Sound Blaster EVO ZXR obsahujúzvukový procesor SB-Axx1pre zdokonalenie zvuku komprimovaných hudobných súborov. Následne reprodukciu odovzdávajú50mm meničom FullSpectrum, Takže vám neunikne jediný tón. Jednoduchou zmenou nastavenia zvuku pomocou aplikácieSound Blaster Central môžete naviac vykonávať úpravy prehrávanie v reálnom čase a vaše hudobné zbierka získa na energickosti.

Náušníky slúchadiel uši úplne zakrývajú apasívne blokujú vonkajší hluk. Ak si chcete niekoho vypočuť, bez toho aby ste museli dávať dole slúchadlá, stačí stlačiť tlačidlo TalkThrough a pokračovať v rozhovore. S podpornými technológiami aptX a AAC máte istotu, že zvukový obsah prenášaný prostredníctvom technológie Bluetooth je čistý a bez oneskorenia. Vďaka pokročilému softvéru si môžete navyše vychutnaťvirtuálny priestorový zvuk 7.1ako v kine. Stačí slúchadlá pripojiť k počítaču.

Mikrofón s funkciou tvarovanie zväzku Voice Focus spoločne s pokročilými technológiami slúchadiel CrystalVoice zaisťuje, že vás bude vždy dobre počuť. Technológia CrystalVoice vytvára akustickú zónu, ktorá zachytáva iba váš hlas a nič iné. Bude vás tak jasne počuť aj v hlučnom prostredí. Okolitý hluk a ozveny, ktoré mikrofóny zachytávajú, sú výrazne zredukované. Eliminovaný je tiež nechcený hluk z prichádzajúcich hovorov.

Pre nadviazanie spojenia sa stačí slúchadiel dotknúť zariadením podporujúcim technológiuNear Field Communication (NFC). Jediným dotykom tak jednoducho docielite spárovanie s týmto zariadením pomocou technológie Bluetooth. Slúchadlá Sound Blaster EVO ZXR podporujú bezdrôtovépripojenie až k dvom zariadeniam súčasne, Čo je skvelé, napríklad keď sledujete film na tabletu, ale zrazu chcete prijať hovor z iného spárovaného chytrého zariadení.

Okrem párovania prostredníctvom technológie Bluetooth môžete slúchadlá tiež pripojiť k počítaču alebo rôznym elektronickým zariadeniam prostredníctvom USB 2.0 alebo analógového 3,5 mm konektoru. Vďaka skladacie konštrukcii môžete slúchadlá navyše zmenšiť na 70% pôvodnej veľkosti a uložiť do praktického prepravného púzdra.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Meniče: 50mm, neodymové magnety
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz

Integrovaný mikrofón:
Duálny smerový mikrofón

Bezdrôtový prenos:
Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)
Profily: A2DP/AVRCP/HSP/HFP
Frekvencia: 2,4 GHz
Kodeky: AAC, apt-X, SBC
Prevádzkový dosah: až 10 m
Výdrž batérie: až 8 hodín

Pripojenie:
USB 2.0
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth (s technológiou NFC)
Analógové

Podporované OS:
Windows 8, 7, Vista
Mac OS X v10.5 a novší

Pre aplikáciu Sound Blaster Central:
iOS: verzia 5.0 a vyššie
Android: verzia 2.2 a vyššie

Štandardné príslušenstvo:
Kábel Micro USB-USB - dĺžka: 1,8 m
Štvorpólový analógový kábel - dĺžka: 1,2 m
Dĺžka kábla: 1,2 m plus adaptér pre rozdelenie 0,6 m
Napájací adaptér USB a konektory
Adaptér do lietadla
Cestovné puzdro
Úvodná leták

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative Sound Blaster EVO ZxR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound Blaster EVO ZxR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster EVO ZXR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster EVO ZXR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Sound Blaster EVO ZxR.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií