Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell Alienware TactX Surround

Zobraziť katalóg
Dell Alienware TactX Surround
2,5 2 hodnotení
Slúchadlá frekvenčný rozsah 16-28000Hz, impedancia 40 Ohm, 3.5mm jack
Kód:  ADP2k001 Produktové číslo:  624-10076 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Alienware TactX Surround Predaj skončil

Dell Alienware TactX Surround

Štýlový Dell Alienware stereo headset určený predovšetkým hráčom počítačových hier, ktoré určite poteší nielen dizajn a kvalita slúchadiel, ale aj ich nadštandardné vlastnosti. Výrobca je optimalizoval pre čo najlepšiu kvalitu in-game zvukov ako sú kroky, prebíjanie, streľba a iné, takže v kombinácii s kvalitnou klávesnicou a myšou by vám mali zabezpečiť nejaký ten frag navyše.

Pre lepšie skladovanie a transport sa slúchadlá rozkladajú na tri samostatné časti, samozrejmosťou sú pozlátené konektory.

Parametre a špecifikácie:

Slúchadlá:
Typ slúchadiel: Circumaurálne
Frekvenčný rozsah: 16 Hz - 28 kHz
Vstupný odpor: 40 Ohm
Citlivosť: SPL @ 1 kHz, 1 Vrms: 110 dB
Konektor: 3,5 mm jack
Kábel: cca 3 m (cca 90 cm kábel + 210 cm predlžovací kábel)

mikrofón:
Typ: Jednosmerný
Frekvenčný rozsah: 75 Hz - 16 kHz
Vstupný odpor: 2000 Ohm
Citlivosť: -38 dB

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Alienware TactX Surround Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Alienware Tactx Surround . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Alienware Tactx Surround . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Alienware Tactx Surround . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Alienware Tactx surround.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií