PET AP+ plus nový vizuál

Dell XPS 15

Zobraziť katalóg
Dell XPS 15
Notebook - Intel CPU, 15,6 "LED až 4K 3840x2160 voliteľná dotyková obrazovka, až 16 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX, SSD až 512 GB, WiFi, Bluetooth, webová kamera, čítačka kariet, podsvietená klávesnica, Windows 10
Kód:  ADC351m11NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell XPS 15

Predstavujeme notebook s dôrazom na plné využitie multimediálneho obsahu doma, ale aj na cestách. Patrí do kategórie kompaktných zariadení, ktoré sú založené na vysokokvalitnom spracovaní, nízkej hmotnosti a dostatočnom vybavení. Telo notebooku je vyrobené z jedného kusu hliníka v kombinácii so špeciálnym povrchom z uhlíkových vlákien . Preto povrch netrpí prilepením odtlačkov prstov, keď je veľmi príjemný na dotyk. Samozrejme, výrobca spĺňa množstvo environmentálnych noriem.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný notebook pre prácu a hranie
  • Extrémne ľahké a mobilné
  • Moderný a praktický vzhľad
  • Grafická karta Geforce GTX

Výkon vhodný pre domácnosť aj na ceste

Konštrukčné prvky notebooku vylepšujú procesory Intel Skylake. Sú doplnené o rýchlu operačnú pamäť DDR4. Vaše spojenie so svetom multimédií sa uskutoční prostredníctvom 15,6-palcového displeja s rozlíšením až 3 840 × 2 160 pixelov.

Na dáta je k dispozícii pevný disk alebo jednotka SSD s kapacitou až 512 GB. Samozrejmosťou je bezdrôtové WiFi a Bluetooth, ale aj webová kamera alebo čítačka kariet . Notebook sa môže pochváliť až 11 hodín výdrže batérie na jedno nabitie.

Najkvalitnejší záručný servis

Tento výrobok je zaručený na dva roky na pracovný deň nasledujúci pracovný deň.Oprava v rámci tohto záručného servisu sa uskutočňuje kdekoľvek na území Českej republiky nasledujúci pracovný deň .Nemusí to byť v ústredí vašej firmy - môžete byť na dovolenke, na služobnej ceste, nezáleží na tom, kde ste.V prípade technického problému môžete kontaktovať technickú podporu spoločnosti DELL na tel. 225 308 649 alebo 778 440 533 alebo cer_ts_retail @ dell.com.

Parametre a špecifikácia

Nabíjanie cez USB-C
Možno nabíjať cez USB-C Hotovo!

Batéria

Nabíjanie cez USB-C
Možno nabíjať cez USB-C Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell XPS 15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell XPS 15 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell XPS 15.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií