Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Recenzie Drevená loďka na balónikový pohon

Zobraziť katalóg
Drevená loďka na balónikový pohon - Hračka do vody

Recenzie Drevená loďka na balónikový pohon

Zaujímajú vás názory a recenzie na Drevená loďka na balónikový pohon? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Drevená loďka na balónikový pohon. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Drevená loďka na balónikový pohon aj vy.

Používateľské recenzie

Jaromír, Hvozdnáflag
Hodnotené 10. 7. 2019, variant Drevená loďka na balónikový pohon
Overený nákup
Zajímavá pěkná malá hračka do malinkého bazénku
Jakmile se balónek namočí a ztěžkne, tak se pak loďka ve vodě převrací na bok a musí se nechat dobře vysušit
0 ×Nahlásiť
Zuzana, Žilinaflag
Hodnotené 3. 5. 2016, variant Drevená loďka na balónikový pohon
Overený nákup
Dá sa ukázať dieťaťu fyzikálny princíp. Má skvelú cenu, takže nemáte zábrany ju ďalej modifikovať, my sme pripojili plaváky, aby bola vyvážená, ešte raz prelakovali spoje - utesnili. Pomaľovali, polepili.. proste poslúžila aj ako super kreatívna zábava. Neľutujem.
Lodička je malá, s malou plochou. Po nafúknutí lodička prejde 20-30 cm, balónik ju - ako sa sfukuje - preváži alebo úplne prevráti. Je lakovaná, no kúpili sme dve - jedna bola ok, druhá mala nedostatočne lakovaný lepený spoj a keď doň vnikla voda, netesnil na nafukovanie balónika. Ostatné výrobky tejto firmy, ktoré máme, najmä koľajnice a vláčiky, tie sú perfektné.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií