Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Eldom Promis TM-205green

Zobraziť katalóg
Eldom Promis TM-205green
Desiatový box – trojkomorový, hermeticky uzatvárateľný, celkový objem 2l, parný ventil v spodnej nádobe, vhodný do chladničky, mikrovlnnej rúry a umývačky riadu, farba zelená
Kód:  ELPACC23 Produktové číslo:  TMB-205green Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eldom Promis TM-205green Predaj skončil

Eldom Promis TM-205green

Kvalitný desiatový box Eldom Promis je ideálna nádoba na prenášanie aj servírovanie potravín. Box je vyrobený z kvalitného plastu a vhodný pre styk s potravinami bez BPA. Jeho trojkomorový systém možno hermeticky uzavrieť, a tak zamedzíte šíreniu baktérií. Vďaka tomu je možné predĺžiť trvanlivosť niektorých potravín a napríklad ovocie alebo zelenina neoschýnajú.

Najlepší pomocník

  • Kvalitný plast pre styk s potravinami
  • Hermeticky uzatvárateľný
  • Trojkomorový systém
  • Celkový objem 2 litre
  • Vhodný do mikrovlnnej rúry, umývačky a chladničky
  • Parný ventil v spodnej nádobe
  • Zelená farba

Univerzálne použitie

Eldom Promis je presne taká nádoba, ktorú ste už dlho potrebovali. Má veľmi pevné prevedenie a jednoduchý systém uzatvárania. Vďaka absolútnej tesnosti je vhodná na prenášanie jedla napríklad do práce alebo do školy. Netoxický plast navyše neovplyvňuje chuťové vlastnosti jedla, ktoré môžete v boxe ohrievať aj chladiť. Je preto vhodný na okamžitú konzumáciu pripraveného pokrmu, ale nájde uplatnenie aj na dlhodobé skladovanie potravín (napríklad ryža, cestoviny a iné). Eldom boxy majú prepracovaný moderný dizajn, ktorý sa hodí do všetkých moderných kuchýň.

Spoločnosť Eldom má viac ako 25 rokov tradície. Jej najväčšou prioritou je spokojnosť zákazníkov. Medzi portfólio kvalitných výrobkov patria predovšetkým potreby do kuchyne a domácnosti za veľmi príjemné ceny zodpovedajúce postaveniu špičkového európskeho výrobcu.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
2 l Hotovo!
Počet poschodí
3 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné od umývačky, Vhodné do mikrovlnnej rúry, Silikónové tesnenie Hotovo!
Výdrž teplého nápoja
3 h Hotovo!

Vlastnosti

Objem
2 l Hotovo!
Počet poschodí
3 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné od umývačky, Vhodné do mikrovlnnej rúry, Silikónové tesnenie Hotovo!
Výdrž teplého nápoja
3 h Hotovo!
Výdrž studeného nápoja
3 h Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky obedáre a termosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak misky drží v sobě - jsou šroubovací? Opravdu lze přenášet za ucho s náplní aniž by došlo k rozevření jednotlivých dílů? Děkuji za odpověď. Lenka

Dobry den, daji se k tomuto jidlonosici sehnat nahradni vicka? Kdyz si jej koupim, tak ho muzu dat do lednice predpokladam jen slozeny a to zavira moc mista, rada bych jej rozebrala po jednotlivych miskach a kazdou zavrela zvlast. Dekuji, Burdychova

Jak prosím vypadají ty tři komory? Na obrázku je jen jedna dóza. Co vlastně tedy koupím? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Eldom Promis TM-205green
Príslušenstvo pre Eldom Promis TM-205green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eldom Promis TM-205green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-205 green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-205 green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELDOM TMB-205 - zöld.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií