Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza dny mini Velikonoce

Electrolux EGC 3322 NOK

Zobraziť katalóg
Electrolux EGC 3322 NOK
Varná doska vstavaná, plynová, 2 varné zóny, ovládanie gombíkmi, elektrické zapaľovanie, termopoistka, automatické uzavretie plynu pri zhasnutí horáka, šírka 29 cm
Kód:  FBV4100i9 Produktové číslo:  EGC3322NOK Stránky výrobcu

Electrolux EGC 3322 NOK

Varná doska Electrolux EGC 3322 NOK je vstavaná plynová doska prispôsobená vašim požiadavkám. Táto malá plocha určená na pohodlné varenie na plyne môže byť doplnená ďalšou varnou plochou - sklokeramickou alebo indukčnou. Záleží len na vás a na vašej fantázii, ako túto dosku využijete, poprípade nakombinujete. Vďaka svojim rozmerom je vhodná aj do malých kuchýň.

Mriežky

Robustné, odolné mriežky budú dobrým pomocníkom pri príprave akéhokoľvek jedla. Pri dávaní jednotlivých hrncov a panvíc na horáky nemusíte mať obavy o poškodenie týchto pevných mriežok. Nech už varíte čokoľvek, potrebujete silnú a robustnú základňu na vaše panvice na každom horáku. Táto plynová varná doska je vybavená kvalitnými liatinovými podperami, ktoré vám poskytnú silnú základňu na prípravu lahodných pokrmov.




Horáky

Táto praktická varná doska vám poskytne viac flexibility pri použití panvíc a hrncov v rôznych veľkostiach. Má horáky v dvoch rôznych veľkostiach. Vďaka tejto funkcii máte väčšiu voľnosť pri variabilnom použití vašich hrncov a panvíc.

Elektrické zapaľovanie

Doska disponuje integrovaným elektrickým zapaľovaním priamo z ovládača jednotlivých horákov. Ovládacie gombíky tejto varnej dosky neovládajú iba teplotu - ovládajú aj zapaľovanie horákov. Inteligentnou kombináciou oboch funkcií vám táto doska umožňuje okamžite začať s varením. Jednoduchým otočením gombíka otvorte prívod plynu a zatlačením rovnakého gombíka zapálite plameň na príslušnom horáku. Vďaka dômyselnej kombinácii regulácie tepelného výkonu a zapaľovania v zasúvacom otočnom gombíku varnú dosku veľmi ľahko a rýchlo zapálite.


Praktická bezpečnostná termopoistka vám prináša riešenie, aby ste sa už nemuseli viac báť o pokoj a bezpečnosť vašej domácnosti. Táto plynová varná doska je z praktického dôvodu zvýšenia bezpečnosti vo vašej kuchyni vybavená termočlánkami, ktoré inteligentne monitorujú plameň. Keby došlo k jeho náhodnému zhasnutiu, táto inovatívna funkcia automaticky odpojí prívod plynu.

Táto elegantná varná plynová doska je vybavená kompletným sklokeramickým povrchom, ktorý sa veľmi ľahko čistí. Stačí ho utrieť a varná doska je opäť čistá. Bez veľkej námahy teraz docielite čistý povrch a maximálnu hygienickú čistotu vašej varnej plochy. Doska sa vďaka jednoduchému pripevňovaciemu systému dobre inštaluje.

Parametre a špecifikácia:

Konštrukcia:

Vstavaná
Povrch z tvrdeného skla

Typ:
Plynová

Ovládanie:
Gombíkové, otočné
Integrované elektrické zapaľovanie

Varné zóny:
Počet zón: 2
Varné zóny:
Slabý horák, 1000 W/54 mm (vpredu)
Silný horák, 2900 W/100 mm (vzadu)
Bezpečnostná termopoistka

Ostatné vybavenie:
Liatinové podpery panvíc
Súprava na pripojenie plynu

Hlavná farba:
Čierna

Rozmery dosky:
290 x 520

Čistá hmotnosť:
5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Existuje nějaká indukční 4-plotýnka, která by neměla zaoblené rohy, aby šla skombinovat s touto plynovou 2-plotýnkou?

Dobrý deň, je možné použiť aj plyn propan-butan ?

Diskusia a poradňa k Electrolux EGC 3322 NOK
Príslušenstvo pre Electrolux EGC 3322 NOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EGC 3322 NOK.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií