Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Recenzie Eltrinex CarHD LDWS

Zobraziť katalóg
Eltrinex CarHD LDWS - Kamera do auta

Recenzie Eltrinex CarHD LDWS

Zaujímajú vás názory a recenzie na Eltrinex CarHD LDWS? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Eltrinex CarHD LDWS. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Eltrinex CarHD LDWS aj vy.

Používateľské recenzie

Milan, Kájovflag
Hodnotené 31. 8. 2017, variant Eltrinex CarHD LDWS
Overený nákup
snadné ovládání ,
cena
magnetický držák nefixuje kameru pevně, kvalita záznamu špatná, za šera není vidět nic pouze tam kam svítí světla, při slunečném počasí odlesky a nedostatečná korekce clony.
Vracím se k osvědčené CEL-TEC 08s, ta si stím poradí bez problémů.
0 ×Nahlásiť
MEREGA CONTROLS s.r.o, Dechticeflag
Hodnotené 3. 7. 2017, variant Eltrinex CarHD LDWS
Overený nákup
Je to výborný pomocník za slušné peniaze. Po presnom nastavení vysoko presne upozorňuje na vybočenie z jazdného pruhu a takisto prekažku-auto pred Vami. Mne zachránil život pri ceste z Chorvátska. Kvalita prevedenia je na veľmi dobrej úrovni, držiak tak ako to bolo spomínané je technický High end. Kvalita videa je na špičkovej úrovni, zvuk dobrý. Kartu nemusíte hneď kupovať 32GB, postači aj 8GB prípadne 16. Doporučujem pohrať sa s nastavením ako aj umiestnením kamery. Ideálne umiestnenie je pod spätným zrkadlom čo najvyššie. Potom oceníte kvalitu záznamu, presnosť pri výstrahách pri vybočení z pruhu. Manželka mi ju kúpila k sviatku pred cestou na dovolenku. Napriek tomu, že som mnou komunikovala aby som nezaspal, zdriemla spolu so mnou.. Kamera zachránila život, auto všetko...
Stručný návod
0 ×Nahlásiť
Ladislav, Prešov 1flag
Hodnotené 22. 5. 2017, variant Eltrinex CarHD LDWS
Overený nákup
pekný obraz a prispôsobenie svetelným podmienkam
Slaba vydrz baterie. Pri zánovnej kamere som nemal usb kabel k pc, kupil som si jeden ale kamera nereagovala po pripojeni k pc, nefunguje mi tlacitko mode na prepinanie medzi kamerou, fotakom a prezeranim a nefunguje mi ani tlacitko "vykricnik" asi je na oznacovanie videa, ktore sa nema vymazat, ale ci je to tak to neviem, lebo som nemal k nej ani manual a Alza sa mi k reklamacii ohladom kablu a manualu zatial nevyjadrili. Zajtra idem reklamovat celu kameru.
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 2. 11. 2016, variant Eltrinex CarHD LDWS
Overený nákup
vynikajúca kvalita obrazu a to aj za zhoršených svetelných podmienok a aj v noci
veľmi kvalitný a pevný držiak v ktorom sa kamera aj nabíja, bez problémov sa do neho kamera "zacvakáva" a nezasekáva sa v ňom (ako napr TrueCam) pretože drží pomocou magnetov
po viac ako mesačnom každodennom používaní som nezaznamenal žiadne zaseknutie či inú softvérovú vadu kamery
české menu a podrobný návod v balení
možno len že na batériu vydrží veľmi krátko ale to mne vôbec neprekáža
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií