Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Escape Deck

Zobraziť katalóg
Escape Deck
Stupienok – čierny, rozmery: 110×33×20.5/35.5cm
Kód:  SPTif0193 Produktové číslo:  5052142021264

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Escape Deck

Hľadáte univerzálnu pomôcku na step a zároveň posilňovaciu lavicu? Všetko spĺňa prenosný systém ESCAPE DECK. Pomôcka, ktorá by nemala chýbať v žiadnej telocvični alebo v zóne funkčných tréningov. Možnosť nakonfigurovať pomôcku v 16 rôznych smeroch robí z tohto univerzála dokonalý nástroj na posilnenie všetkých vašich telesných partií.

Kľúčové vlastnosti

  • Step na cvičenie a posilňovacia lavica v jednom kuse náradia
  • Vhodné pre začiatočníkov aj pre profesionálov
  • Silná robustná konštrukcia
  • Cieľové zóny tlačené na podložke
  • Povrch z protišmykového gumového materiálu

Univerzálnosť v posilňovaní

DECK je so svojou základnou výškou vhodné použiť ako štandardný step. Pomocou dvoch vyklápacích podložiek možno Deck povýšiť na posilňovaciu lavicu. Následne zdvihnutím nášľapnej plochy dostaneme posilňovaciu lavicu s opierkou chrbta. Každá táto modifikácia prináša do cvičenia úplne nové možnosti vykonávania cvikov. K tomu prispievajú tlačené cieľové zóny pre lepšiu orientáciu pri cviku. Jeho univerzálnosť a možnosť vykonávať rôznorodé variácie cvikov z neho robia ideálnu pomôcku ako pre začiatočníkov, tak aj pre profesionálov.

Rozmery:
Dĺžka: 1 100 mm
Šírka: 330 mm
Výška: 205/355 mm

Váha: 13 kg
Nosnosť: 170 kg

 

Poznámka:
» Všetky aerobic stepy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Escape Deck Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Escape Deck. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Escape Deck.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií