PET PET

Everlast PVC Sauna suit L/XL

Zobraziť katalóg
Everlast PVC Sauna suit L/XL
5 1 hodnotení
Oblek vynikajúce pre aeróbny tréning a chudnutie.
Kód:  SPT827 Produktové číslo:  654602124543
Everlast PVC Sauna suit L/XL Predaj skončil

Everlast PVC Sauna suit L/XL

Podporte svoj diétny plán a spaľovanie s účinným oblekom od spoločnosti Everlast. Váš aeróbny tréning sa stane oveľa intenzívnejším. Produkt funguje na princípe sauny. Beh, box alebo chôdza sa stane takmer zlým snom pre vaše tukové bunky. Vďaka vyvíjanej fyzickej aktivite sa vaše telo zahrieva, materiál obleku udržuje všetko teplo vnútri a vy sa cítite ako zavretí v saune.

Oblek je určený úplne pre každého, kto chce schudnúť a tvarovať svoju postavu. Kontaktní športovci využívajú túto technológiu dlhé roky. Vďaka kumulácii tepla v odeve je osoba schopná vypotiť veľké množstvo vody naraz a redukovať tak svoju váhu. Oblek je koncipovaný do dvoch častí - spodnej a hornej časti vyhotovenej v striebornej farbe. Použitý materiál je takmer nepriedušný a gumy na rukávoch, krku a nohaviciach zaistia nulový únik tepla z vnútra obleku. Na chrbte vrchnej časti môžete nájsť veľký nápis Everlast. Materiál je nielen nepriedušný, ale aj veľmi pevný. Vďaka tomu dokáže vydržať aj vyššiu športovú záťaž. Veľmi jednoduchá je aj údržba tejto cvičebnej pomôcky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň prajem, Chcel by som sa opýtať že či do budúcnosti plánujete zabezpečiť (objednať) aj väčšie veľkosti ako sú xl/xxl. Je problém na SVK zohnať väčšie veľkosti, určite by to ocenili fighteri a milovníci bojového umenia ktorý potrebuju pomocou tohoto produktu zredukovať telesnú váhu Ďakujem veľmi pekne Verím že aspoň dostanem odpoved

Diskusia a poradňa k Everlast PVC Sauna suit L/XL
Príslušenstvo pre Everlast PVC Sauna suit L/XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Everlast PVC Sauna suit L/XL.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií