Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Fastwheel Eva Pro

Zobraziť katalóg
Fastwheel Eva Pro
4,0 1 hodnotení
Jednokolka max rýchlosť 20km / h, motor 450W, integrované predné a zadné osvetlenie
Kód:  SPT5003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fastwheel Eva Pro

Fastwheel Eva Pro predstavuje revolučný dopravný prostriedok, ktorý vás bude lacno, rýchlo a spoľahlivo prepravovať po meste a poradí si aj v ľahšom teréne. Veľkou výhodou modelu Pro je veľká kapacita batérie, vďaka ktorej môže byť dojazd tejto jednokolky neuveriteľných 30 kilometrov. Dĺžka dojazdu však samozrejme závisí na štýle jazdy, hmotnosti jazdca a povrchu terénu. Model si zároveň ponecháva svoj unikátny tvar a kompaktné rozmery zaručujúce ľahkú a plynulú jazdu. Až sa batéria jednokolky predsa len vybije, stačí ju zapojiť do nabíjačky a počas dvoch hodín bude opäť plne nabitá.

kľúčové vlastnosti

  • Dojazd až 30 kilometrov
  • rýchle nabíjanie
  • odpruženie
  • Kompatibilita s operačnými systémami iOS a Android

Moderné dopravný prostriedok

Či už budete Evu používať pri každodenných cestách do práce, alebo len pre zábavné jazdenie, vždy oceníte jej nízku hmotnosť, ktorá uľahčuje jej prenášanie cez prekážky. Ovláda sa pomocou pohybu vášho tela, respektíve zmenami uhla postoja na vozidle. Toto ovládanie je tak jednoduché a intuitívne, že prístroj môžu využívať aj deti. Aby ste sa nemuseli strachovať o ich bezpečnosť, prostredníctvom bluetooth cez chytré zariadení nastavíte maximálnu rýchlosť jednokolky, ktorú dieťa nebude môcť prekročiť.

Parametre a špecifikácie:

motor:

450 W

batérie:
260 Wh

Max. rýchlosť:
20 km / h

dojazd:
30 km

hmotnosť:
9,5 kg

Priemer kolesa:
30 cm

Doba napájania:
120 min

nosnosť:
120 kg

Rozmery:
33,4 × 47,4 × 16,5 cm

Parametre a špecifikácia

Max. nosnosť
120 kg Hotovo!
Maximálny dojazd
30 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
20 km/h Hotovo!
Výkon
450 W Hotovo!
Hmotnosť
9,5 kg Hotovo!

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť
120 kg Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
30 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
20 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
450 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
9,5 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fastwheel Eva Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fastwheel Eva Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fastwheel Eva Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fastwheel Eva Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fastwheel Eva Pro.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií