AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

FINISH Quantum Max 40 ks

Zobraziť katalóg
FINISH Quantum Max 40 ks
4,8 5 hodnotení
Tablety do umývačky – s funkciou soli, leštidla a predmáčania - 0,19 €/tableta
Kód:  MYC069 Produktové číslo:  5997321733425 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FINISH Quantum Max 40 ks

Finish Megabox

Finish Quantum Max

Tablety Finish Quantum Max zaručujú 14 účinkov sily, medzi ktoré patrí napríklad ochrana umývačky pred vodným kameňom, odstránenie pripálenín a odolných škvŕn už pri prvom umývaní, ochrana skla a striebra. Účinne pôsobia už pri nízkych teplotách a perfektne sa rozpúšťajú. Naozajstný luxus pre váš riad.

40

ks

14

účinkov

Finish komplexná starostlivosť

Multifunkčné tablety

Tablety Finish Quantum Max obsahujú všetko pre kompletné umývanie riadu. Modrá vrstva si poradí s mastnotou, biela vrstva odstráni odolné nečistoty a guľôčka Powerball zaistí žiarivý lesk bez šmúh a škvŕn od vody.

Finish 99 % čistota

Vždy perfektne čisté

Perfektne čistý riad pri každom umývaní a oslnivý lesk. Tablety Finish Quantum odstránia aj pripálené zvyšky jedla a účinkujú už pri nízkych teplotách. Vynikajúcich výsledkov dosiahnete dokonca už po prvom umývaní.

Finish čistá umývačka riadu

Ochrana skla a žiarivý lesk

Tablety chránia umývačku riadu pred vodným kameňom a tiež sklenené riady pred koróziou skla a povlakom. Finish Quantum Max navyše chránia striebro a poskytujú riadu dokonalý lesk.

Ako používať tablety Finish?

Ako používať tablety Finish

Tabletu Finish vložte do priehradky pre umývacie prostriedky, nemusíte ju rozbaľovať, obal sa sám rozpustí. Potom spustite obvyklý umývací program. Nie je potrebné pridávať ďalšie prostriedky.
 

Vyskúšajte aj ďalšie varianty tabliet Finish

Finish Classic

2 účinky

Finish Classic

Základný rad tabliet Finish. Účinne predmýva a výkonne čistí riad.

Finish All in 1

6 účinkov

Finish All in 1

Stredný rad tabliet Finish. Účinne predmýva a výkonne čistí riad aj pri nízkych teplotách. Navyše si poradí aj s mastnotou a pomáha predchádzať škvrnám od vody.

Tablety All in 1 Max

10 účinnkov

Finish All in 1 Max

Vyšší rad tabliet Finish. Oproti predchádzajúcim modelom odstraňuje aj pripálené zvyšky jedla a chráni filter umývačky a sklo pred koróziou. Tablety navyše nemusíte rozbaľovať, pretože sú zabalené vo vode rozpustnom obale.

Finish Quantum

14 účinkov

Finish Quantum

Najvyšší rad tabliet Finish. Má zvýšenú čistiacu silu, takže odstraňuje aj tie najodolnejšie škvrny aj pri prvom umytí. Vďaka obsahu špeciálneho leštidla, riadu prepožičiava oslnivý lesk a dokonca chráni striebro. Spája v sebe silu gélu a prášku.

Produkty Finish pre kompletnú starostlivosť o umývačku a riad

Čističe umývačky

Klasické či s vôňou citrónu

Finish All in 1 Max

Finish Čistič umývačky predlžuje jej životnosť a udržuje ju čistú a bez zápachu. Používajte ho aspoň 1 × za mesiac.

Soľ do umývačky

4 kg

Finish Soľ

Soľ chráni umývačku aj riad pred usadzovaním vodného kameňa. Použitie odporúčame predovšetkým v oblastiach s tvrdou vodou.

Leštidlá

Rôzne varianty

Finish Leštidlo

Použitím leštidla zabránite „vŕzganiu", tvorbe šmúh a kvapôčok na riade.

Osviežovače umývačky

Klasické či s vôňou citrónu

Finish čistá a voňavá umývačka

Finish Osviežovače umývačky neutralizujú pachy a dodávajú umývačke príjemnú vôňu.

Majte radi svoju umývačku. Doprajte jej Finish.

Svetovo preslávená značka Finish sa v súčasnosti pýši najširšou ponukou prípravkov určených na umývanie riadu v automatickej umývačke. V priebehu rokov svojej existencie Finish pracoval na vyvinutí ideálneho umývacieho prípravku, ktorý by poskytol precíznu a šetrnú starostlivosť nielen riadu, ale aj vašej umývačke. Ich želaním je tak ponúknuť svojim zákazníkom jednoduchý, inovatívne a vysoko efektívny prostriedok, ktorý zaručí ten najčistejší riad.

Zloženie tabliet: 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % bieliaceho činidla na báze kyslíka, Neiónové povrchovo aktívne látky, Menej ako 5 % polykarboxyláty, Fosfonáty, Enzýmy (subtilizín, amyláza), Parfum

Parametre a špecifikácia

Druh
Prémiové Hotovo!
Podľa radu
Finish Quantum Hotovo!

Druh

Druh
Prémiové Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Finish Quantum Hotovo!
Produktové línie: Finish umývačka 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FINISH Quantum Max 40 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FINISH Quantum Max 40 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FINISH Quantum Max 40 db.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií