PET PET

Recenzie FotoSpeed ??F6 Golden Eagle

Zobraziť katalóg
FotoSpeed ??F6 Golden Eagle - Popruh na fotoaparát

Recenzie FotoSpeed ??F6 Golden Eagle

Zaujímajú vás názory a recenzie na FotoSpeed ??F6 Golden Eagle? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s FotoSpeed ??F6 Golden Eagle. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na FotoSpeed ??F6 Golden Eagle aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 13. 2. 2015, variant FotoSpeed ??F6 Golden Eagle
Overený nákup
Po rozbaleni som mal chvilu nutkanie is ten popruh okamzite vratit. Chce to chvilu cviku a treningu a tento date na vas "dobry fotak" a Black Rapid nechate na ten stary, zalozny. Chybajuce instrukcie v manuali vas donutia do detailu preskumat vsetky casti, pretoze napr. oddelit stativovu dosku od zamku chce naozaj podrobne skumanie a trening (potom to je otazka sekund), ale je tam viacero druhov istenia, plastove klipy na popruhu maju trojbodove poistky, jedine slabe miesto je ako pri kazdom popruhu v zavite na fotaku - hoci je zamok otocny, vzdy sa moze stat ked mate fotak pri tele ze sa uvolni, ale to staci aj pri dlhom noseni raz za hodinku skontrolovat pripadne dotiahnut.
Nosil som na nom tazku zrkadlovku s pomerne tazky objektivom a naviac velkym, takmer polkilovym bleskom a bez problemov, a pre ludi co len teraz prechadzaju z krcneho popruhu na ramenny to je neskutocny rozdiel, ani neviete, ze nieco mate zavesene.
chaby a zle prelozeny navod, v ktorom chyba takmer vsetko podstatne
takmer nulovy rozdiel medzi jednotlivymi verziami, napr. F4 a F6 su podla mna uplne tie iste popruhy a je problem si vybrat ten spravny, stranka vyrobcu tiez nepomoze. Napr. F6 mal mat makke polstrovane casti na ramene, nema, ma len presivany hrubsi kus popruhu s beznej textilie, nie je to ziaden "kozmicky nylon" ako onehda pisali na webe (uz to zmenili)
Pytaju dost vela penazi za cinsky klon renomovanych znaciek, ale kvalita to vyvazi.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií