Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fujitsu Lifebook A514

Zobraziť katalóg
Fujitsu Lifebook A514
Notebook - Intel CPU, 15.6 "LED 1366x768 antireflexná, RAM až 8GB, Intel HD Graphics, SSD až 128GB, DVD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, čítačka kariet, HDMI, USB 3.0, 6 článková batéria, až Windows 10
Kód:  ND501g0NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Lifebook A514

Mimoriadna spoľahlivosť a všestranná použiteľnosť - to sú základné charakteristiky notebooku LIFEBOOK A514 od spoločnosti FUJITSU. Ide o univerzálny nástroj, vybavený množstvom užitočných funkcií ako je napríklad nabíjací USB port, vďaka ktorému môžete nabíjať svoj telefón alebo tablet, aj keď je LIFEBOOK vypnutý. Spoľahlivosť a produktivitu zvýši plnohodnotná klávesnica s numerickým blokom odolná proti poliatiu. Komfortní výdrž až 8 hodin dodává požadovanou mobilitu, kterou oceníte pokaždé, když vyjedete mimo domov nebo kancelář.

kľúčové vlastnosti

  • Úsporný a silný procesor Intel
  • Antireflexný displej zamedzí nežiaducim odleskom
  • Plnohodnotná klávesnica s numerickým blokom
  • Rýchly SSD disk sa prejaví na svižných reakciách
  • Moderný systém Windows

Dve úsporná jadrá

Vysoké pracovné nasadenie a každodenné činnosti utiahnu hravo procesory Intel, známe svojimi výnimočnými kvalitami. Rýchly chod systému zaisťujú s rýchlou pamäťou, ktoré môžete mať v závislosti od modelu až 8 GB. Grafickej prezentácie i plynulé prehrávanie filmov si vezme na starosť integrovaná grafická karta Intel HD Graphics, zvládajúci vysoké rozlíšenie. Úsporný procesor a integrovaná grafická karta sa veľkou mierou podieľa na dlhej výdrži batérie. 

Multimédiá a konektivita

LIFEBOOK A514 je vybavený 15,6 "displejom s antireflexnou úpravou a HD rozlíšením. Širokouhlý formát 16: 9 sa výborne hodí pre prehrávanie filmov alebo prácu s viacerými oknami súčasne. Komu je uhlopriečka notebooku málo, tak môže využiť rozhranie HDMI pre sledovanie médií na veľkej televíznej obrazovke. Nielen pre prehrávanie filmov, ale hlavne na zálohovanie je k dispozícii DVD vypaľovacia mechanika.

Notebook je samozrejme vybavený možnosťou bezdrôtového pripojenia WiFi pre pohodlné čerpanie najrôznejších informácií z internetu a HD webovou kamerou pre videohovory s priateľmi či kolegami. Moderné konektivita je zastúpená hneď tromi USB 3.0 porty s ohromnou prenosovou rýchlosťou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Lifebook A514 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Lifebook A514. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook A514. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook A514. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujitsu Lifebook A514.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií