Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Garmin Forerunner 235, Black & Red

Zobraziť katalóg
Garmin Forerunner 235, Black & Red
5 1 hodnotení
Športtester bežecký, vstavaný optický snímač, srdcový tep meria priamo na zápästí ruky, 1.23" LCD displej 215 x 180 px, funkcia Live tracking, Auto Lap, Auto multisport, Auto Pause, Auto Scroll, podpora Connect IQ, ANT+, bluetooth, USB, vodotesnosť až 5 ATM, výdrž batérie Li-Ion až 5 týždňov v režime hodiniek
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG037b Produktové číslo:  8588006377163 Stránky výrobcu
Garmin Forerunner 235, Black & Red Predaj skončil

Garmin Forerunner 235, Black & Red

Spoločnosť Garmin prináša na trh tento špičkový športtester, nesúci označenie Forerunner 235 Optic, ktorý je nástupcom populárneho modelu Garmin Forerunner 230. Oproti svojmu predchodcovi sa líši v jednej základnej veci - na snímanie srdcového tepu nepotrebuje žiadny hrudný pás. Má totiž zabudovaný optický snímač, ktorý meria tep priamo na zápästí. Vďaka tomu už nebudete ničím zbytočne obmedzovaní pri pohybe. Všetky zvolené informácie sú zobrazované na veľkom a prehľadnom LCD displeji.

Pýšiť sa môže aj solídnou výdržou Li-Ion batérie, vďaka ktorej dokáže fungovať až 11 hodín pri zapnutej GPS a, dokonca, až 5 týždňov v režime hodiniek. Navyše je tento model doplnený o multišportové profily - bicykel, beh a ostatné.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký farebný displej s výbornou čitateľnosťou
  • Vstavaný snímač tepovej frekvencie
  • Funkcia inteligentných hodiniek
  • Podpora iOS a Android zariadení
  • Multišportové profily
  • Hlasové pokyny
  • Podpora platformy IQ Connect
  • Vysokocitlivý prijímač GLONASS  
  • Vodotesnosť 5 ATM

Športtester aj inteligentné hodinky

Novinkou je možnosť využitia športtestera ako inteligentných hodiniek. Je možné ich jednoducho spárovať pomocou funkcie bluetooth s vaším Android alebo iOS smartfónom. Hodinky tak dokážu zobraziť informácie o prichádzajúcich/zmeškaných hovoroch, SMS, emailoch a ďalších notifikáciách. Dokonca budete môcť pohodlne odosielať namerané dáta priamo na tréningový server alebo naživo sledovať športovcov na trati pomocou funkcie Live Tracking.

Bleskurýchle GPS

Samozrejmosťou je GPS čip či podpora príjmu ruského satelitného systému GLONASS. Nemusíte teda už dokupovať žiadne externé prijímače. GPS signál je veľmi presný a naskočí v priebehu niekoľkých sekúnd - než sa rozcvičíme, hodinky už budú dávno pripravené. Hodinky sú špeciálne vyrobené pre bežcov, ale použiť ich môžu aj cyklisti, inline korčuliari, lyžiari a ďalší vyznávači aktívneho života.

Množstvo tréningových funkcií

Forerunner 235 zobrazuje okrem iného aktuálne alebo priemerné tempo, napríklad po každom kilometri (voliteľne) vám hodinky zapípajú a zobrazia čas na tomto úseku. Prináša aj pokročilé tréningové funkcie, ako sú intervalové tréningy, vrátane ich plánovania, zvukového a vibračného upozornenia. Intervaly sú zaujímavým spestrením tréningu. Z online denníka si môžete vybrať z prednastavených intervalov alebo si zostavíte vlastné, ktoré potom nahráte do hodiniek. Tie vás potom budú inštruovať, kedy máte zrýchliť, spomaliť alebo ako dlho trénovať v danej intenzite. 

Funkcia Connect IQ

Prostredníctvom aplikácie Garmin Connect Mobile budete môcť do hodiniek pridať funkcie Connect IQ nielen od spoločnosti Garmin, ale aj od iných poskytovateľov. Zariadenie si môžete jednoducho prispôsobiť podľa svojho - úpravou vzhľadu displeja či využitím rôznych dátových polí, widgetov a aplikácií.

  • Vzhľady hodiniek - umožňujú upraviť vzhľad hodiniek
  • Dátové pole - umožňujú stiahnutie nových dátových polí, ktoré novoznázorňujú snímač, aktivitu a údaje o histórii. Dátové pole Connect IQ možno pridať do vstavaných funkcií a na stránky
  • Pomôcky - prinášajú okamžité informácie, vrátane údajov zo snímača a upozornenia
  • Aplikácie - vašim hodinkám pridajú interaktívne funkcie, napr. nové typy outdoorových a fitness aktivít.
 

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, dany výrobok je na stranke hej.sk za cenu: 300,80EUR s DPH. Planujete upravit cenu, ci ostanuy za vyssiu ceny na VAsom eshope ? Odkaz do neznáma Dakujem.

Diskusia a poradňa k Garmin Forerunner 235, Black & Red
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Forerunner 235, fekete és piros.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií