Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Geomag - World Mini castle

Zobraziť katalóg
Geomag - World Mini castle
Stavebnica odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa5915 Produktové číslo:  0871772003908 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Geomag - World Mini castle Predaj skončil

Geomag - World Mini castle

Geomag je jedinečná stavebnica pre všetky vekové kategórie, založená na princípe magnetizmu. Jednoduchosť a neskutočná variabilita sú hlavnými klady tejto švajčiarskej stavebnice. Séria Geomag World vytvára kreatívny svet, kde si deti môžu vytvoriť vlastné stavby podľa svojej fantázie, ktorú si pri hraní rozvíja, rovnako ako jemnú motoriku. Stavby možno polepiť samolepkami či dokonca domaľovať špeciálne pripravené čiernobiele kusy. S Mini Castle si deti môžu postaviť vlastný hrad, avšak len ak sú statočnými rytiermi, pretože blízko číha drak a iné príšery.

Kľúčové vlastnosti

  • Originálne švajčiarska stavebnice
  • Zoznamuje deti s princípmi magnetizmu
  • Veľká variabilita zaručuje zábavu na dlhé hodiny
  • Rozvíja fantáziu, predstavivosť a jemnú motoriku
  • Slúži aj ako pekná dekorácia do detskej izby

Originalita a kvalita

Stavebnice je jednoduchá v tom, že neobsahuje žiadne veľké množstvo rozličných tvarov a dielikov, ale skladá sa z magnetických tyčiniek o dĺžke 6 cm, poniklovaných guličiek s priemerom 12,7 mm a panelových výplní rôznych geometrických tvarov. Napriek tomu je veľmi variabilný a prináša zábavu na celé hodiny. Systém stavebnice Geomag je založený na veľmi silných magnetoch, ktoré dokážu udržať pokope aj veľmi zložité stavby. Všetky súčasti stavebnice majú silnú odolnosť proti opotrebovaniu ao jej absolútnu zdravotnej nezávadnosti svedčí mnoho atestov a certifikátov.

Obsah balenia:
16 tyčiniek hnedej farby
12 poniklovaných guličiek
8 štvorcových výplní
5 trojuholníkových výplní
1 štvorcový podstavec
1 päťuholníkový podstavec

Súčasťou balenia sú aj predtlačené obrázky a arch s obrázkami k vyfarbenie. Celkom 87 kusov.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky geomag stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Geomag - World Mini castle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - World Mini castle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - World Mini Schloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - World Mini Schloss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Geomag - World Mini vár.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií