AD homeoffice AD homeoffice

Gorenje NRK 6192 MW

Zobraziť katalóg
Gorenje NRK 6192 MW
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A++, objem chladnička/mraznička 222/85 l, IonAir, MultiFlow 360°, NoFrost Plus, FreshZone zásuvka, XXL SpaceBox zásuvka, LED osvetlenie, mraziaci výkon 5 kg/24 hod., farba biela
Kód:  FBC2310e2 Produktové číslo:  NRK6192MW Stránky výrobcu
Gorenje NRK 6192 MW Predaj skončil

Gorenje NRK 6192 MW

Do povedomia svojich spokojných zákazníkov sa táto slovinská spoločnosť Gorenje dostala hlavne vďaka svojim cenovo dostupným a spoľahlivým výrobkom do domácnosti. Založená bola v roku 1950 a počas svojho pôsobenia na trhu si získala zaslúžené miesto medzi hlavnými európskymi výrobcami kuchynskej elektroniky.

Spotrebič, ktorý vám ušetrí peniaze

Využite tak aj vy ponuku produktov tejto rokmi preverenej spoločnosti a kúpte si kombinovanú chladničku Gorenje, ktorá sa môže pochváliť podareným dizajnom v štýlovej bielej farbe. Ponúkne nielen moderné technológie, ale aj energeticky úsporné riešenie pre vašu domácnosť. So spotrebou energie 235 kWh/rok sa radí do energetickej triedy A++.

Moderné technológie

Technológia IonAir neustále dodáva do chladiaceho priestoru záporne nabité ióny, ktoré likvidujú až 95 % baktérií v chladničke, takže jedlo bude neustále svieže a čerstvé. Rovnako odstraňuje zápachy a zároveň tak zaisťuje optimálnu úroveň vlhkosti. Toto prirodzené prostredie významne predlžuje trvanlivosť a čerstvosť potravín.
Najúčinnejšia je v spojení so systémom MultiFlow, ktorým tento spotrebič rovnako disponuje. Pri otváraní chladničky vždy naruší závan vonkajšieho teplého vzduchu stabilnú vnútornú teplotu, a tým sa urýchli proces kazenia potravín. MultiFlow 360° je dokonalý vetrací systém zaisťujúci trvalú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu vnútri chladničky vďaka 14 vetracím vstupom. Udržuje tak v celom jej priestore stabilnú a rovnomernú teplotu.
AdaptTech je novo vyvinutá technológia senzorov, ktoré "sledujú" zvyky používateľa 7 dní a každodenne zaznamenávajú obdobie častého otvárania dverí chladničky. Na základe tejto technológie si spotrebič prispôsobí svoju prevádzku a v čase častého otvárania dverí si koordinuje teplotu vnútri chladničky tak, aby zabezpečil maximálnu čerstvosť potravín. Zabráni tak teplotnému šoku, výkyvom teploty a predčasnému kazeniu potravín.

Užite si dostatok priestoru

Kombinovaná chladnička je vybavená zásobníkom na vajcia, výškovo nastaviteľným systémom dverových políc SimpleSlide, štyrmi sklenenými policami, držiakom na fľaše a poličkou na fľaše s pevným krytom. Fresh Zone zásuvka, ktorú nájdete v útrobách tejto chladničky, udržuje potraviny dlhšie čerstvé pri teplote okolo 3 °C. Poteší vás aj SpaceBox zásuvka, ktorá je naozaj extra veľká. Je umiestnená v mrazničke a môžete v nej ľahko uskladniť aj tie najobjemnejšie kusy potravín. Samozrejmosťou sú úsporné LED žiarovky zaisťujúce brilantné osvetlenie vnútra chladničky.

Vlastnosti:

  • Elektronické ovládanie
  • Zvukový alarm otvorených dverí
  • Zvukový a svetelný signál zvýšenej teploty v chladničke: biely signál
  • Ionizátor vzduchu v chladničke
  • Inteligentný systém prispôsobenia sa používateľovi a jeho návykom
  • MultiFlow 360° je 3D systém prúdenia vzduchu
  • NoFrost Plus

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje NRK 6192 MW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE NRK 6192 MW.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií