PET AD homeoffice

Gorenje ONRK193CO Retro Collection

Zobraziť katalóg
Gorenje ONRK193CO Retro Collection
Chladnička kombinovaná, A+++, 193 cm, NoFrost, IonAir, XXL space box zásvuka, objem chladničky/mrazničky 222/85 l, hlučnosť 42 dB, ZeroZone, zásuvka s CrispZone a HumidityControl, AdaptTech, MultiFlow, LED osvetlenie zo stropu, farba: royal coffee
Kód:  GORE001e Produktové číslo:  ONRK193CO Stránky výrobcu
Gorenje ONRK193CO Retro Collection Predaj skončil

Gorenje ONRK193CO Retro Collection

Jedinečne dizajnovo kombinovaná chladnička v retro štýle sa stane dominantou vašej kuchyne. Zaujme vás predovšetkým vysokou energetickou úspornosťou, dostatočným úložným priestorom na uchovanie potravín a modernými technológiami, ktoré sa postarajú o to, aby vaše potraviny vydržali dlhšie čerstvé. Napríklad IonAir odstráni z chladničky nielen zápachy, ale aj baktérie a vlhkosť. Interiér chladiacej časti je vybavený 4 sklenenými policami a systém SimpleSlide vám umožní výškovo nastaviť dverové police podľa vašich potrieb. Mraziaca časť je vybavená systémom NoFrost Plus,ktorý nielen odstraňuje ľad z mrazničky, ale takisto bráni vysychaniu potravín v chladničke, čím šetrí váš čas aj peňaženku.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná chladnička v retro dizajne
  • Celkový úžitkový objem 307 l
  • Ionizátor vzduchu v chladničke
  • Inteligentný systém AdaptTech
  • NoFrost Plus odstraňuje ľad
  • SuperCool na schladenie veľkých nákupov
  • XtremeFreeze na dokonalé zmrazenie potravín
  • CrispZone na uskladnenie ovocia a zeleniny
  • Multiflow 360° na rovnomernú cirkuláciu vzduchu
  • XXL SpaceBox v mrazničke
  • Elektronické ovládanie
  • Digitálny ukazovateľ teploty pre mraziacu a chladiacu časť
  • LED displej
  • Invertor kompresor
  • Úsporný režim EcoMode
  • Výškovo nastaviteľné nohy
  • Pravé otváranie dverí

Efektívny vetrací systém

Dokonalý vetrací systém Multiflow 360° zabezpečí vďaka 14 vetracím vstupom trvalú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu vnútri chladničky, v celom jej priestore tak udržuje stabilnú a rovnomernú teplotu. Spoločne s technológiou IonAir vytvára vnútri chladničky zdravé prostredie bez zápachu a baktérií. IonAir zabezpečuje prirodzené prostredie tým, že neustále dodáva záporne nabité ióny do priestoru chladničky, ktoré odstraňujú zápachy, baktérie a vlhkosť, čím vytvára zdravé prostredie na uchovanie vašich potravín. Záporne nabité ióny sú totiž prirodzenými čističmi vzduchu - zabezpečia pocit čerstvého vzduchu v lese, v blízkosti vodopádov alebo po daždi.

Praktické zásuvky

V chladničke nájdete veľkú zásuvku CrispZone na uskladnenie ovocia a zeleniny, v ktorej je možné pomocou systému HumidityControl nastaviť úrovne vlhkosti. Ovocie a zelenina tak zostávajú dlhšie čerstvé, svieže a zachovávajú si svoje vitamíny. Špeciálna zásuvka ZeroZone s trvalou teplotou okolo 0 °C dokonale uchová mäso aj ryby.V mrazničke nájdete extra veľkú zásuvku XXL SpaceBox, v ktorej ľahko uskladníte aj tie najväčšie kusy potravín.

AdaptTech

AdaptTech je nová vyvinutá technológia senzorov, ktoré 7 dní monitorujú zvyky používateľa a každodenne zaznamenávajú obdobie častého otvárania dverí chladničky. Na základe toho spotrebič prispôsobí svoju prevádzku a v čase častého otvárania dverí si koordinuje teplotu vnútri chladničky tak, aby zabezpečil maximálnu čerstvosť potravín. Zabráni tak teplotnému šoku pri otvorení dverí a závane teplého vduchu, výkyvom teploty a predčasnému kazeniu potravín.

Chladnička:
Objem: 222 l
4 sklenené police
Zásobník na vajcia
Držiak na fľaše
Polica na fľaše s pevným krytom
Multibox na maslo a syr
CrispZone na ovocie a zeleninu
ZeroZone zásuvka

Mraznička:
Objem: 85 l
XXL SpaceBox zásuvka
3 koše na uchovanie zmrazených potravín
XtremeFreeze: veľmi intenzívne zmrazenie potravín v hornom koši
Zmrazovací výkon: 8 kg/24 h
Skladovacia doba pri poruche: 18 h

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje ONRK193CO Retro Collection
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE ONRK193CO Retro Collection.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií