Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

Grado Prestige SR125e

Zobraziť katalóg
Grado Prestige SR125e
Slúchadlá – frekvenčný rozsah 20Hz-20kHz, 32Ohm, citlivosť 99.8dB, 3.5mm jack pozlátený konektor+redukcia 6.3mm jack pozlátený konektor, osemžilový OFC kábel
Pridať do zoznamu
Grado Prestige SR125e 138,35 € Zánovné

Grado Prestige SR125e

Grado Prestige SR125e je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Na Grado SR125 bol kladený dôraz na protichodnú kombináciu, ktorá je kľúčová pre úspech slúchadiel. Slúchadlá sú totiž ľahké a pritom majú dostatočnú vnútornú tuhosť, aby utlmila nežiaduce vibrácie. Už žiadne znehodnotenie vašich obľúbených songov. Docielenie jasného a čistého zvuku je realizované prostredníctvom neskreslené reprodukcie nízkych a vysokých tónov.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahké, dobre prenosné slúchadlá
  • Zvuk pre milovníkov kvalitného audia
  • Správna reprodukcia vo všetkých tónoch
  • Čistý zvuk aj pri vyšších hlasitostiach

V Grado totiž vyvinuli a nechali si patentovať polykarbonát SpaceBlack. Aj napriek svojej relatívne nízkej hmotnosti majú perfektné predpoklady pre absorpciu či rozptýlenie zvukových vibrácií. Vďaka tomu slúchadlá reprodukujú zvuk neutrálne, detailne a so širokým dynamickým rozsahom, kde sa neprejavuje skreslenia. Navyše majú schopnosť znieť prirodzené aj pri vyššej hladine hlasitosti.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Grado Prestige SR125e
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií