Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Grado Professional PS500

Zobraziť katalóg
Grado Professional PS500
Slúchadlá frekvenčný rozsah 14Hz-29kHz, 32Ohm, citlivosť 99.8dB, 3.5mm jack pozlátený konektor + redukcia 6.3mm jack pozlátený konektor, osmižilový OFC kábel s podélnýmy kryštálmi
Pridať do zoznamu
Grado Professional PS500 388,34 € Rozbalené

Grado Professional PS500

Grado Professional PS500 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

PS500 je taký menší brat od vlajkového modelu PS1000e. Model PS500 síce tiež nie je určený pre masovú verejnosť, ale milovníkom hudby zaplesá srdce až konečne počuje songy v celej kráse. Vychutnajte si detaily a nuansy v nahrávkach, ktoré sú iné prenosné časti zapovedaná. Dynamický zvuk podávaný s čistými harmonickými v širokom frekvenčnom rozsahu uspokojí aj náročných audiofilov a profesionálov hudobného odvetvia.

Kľúčové vlastnosti

  • "Dostupnejšie" model pre profesionálov audio sektor
  • Precízne vykreslenie zvuku v celom spektre
  • Hybridná konštrukcia pre reprodukciu bez narušenia
  • Mimoriadne pohodlie s ergonomicky tvarovanými náušníky
  • Špeciálny kábel pre minimálnu zmenu signálu

Sofistikovaný od základu

Zo svojho väčšieho brata preberá aj niektoré prvky hybridná konštrukcia meničov, pre ktorú sa radí na špičku medzi monitorovacími slúchadlami. Mahagónové jadro a hliníkové puzdro sú špecialitou Grado. Táto kombinácia účinne tlmí rezonanciu zvuku, ktorá by mohla stáť v ceste k dokonalej reprodukcii. Rýchle tak vykreslí prechody bicích nástrojov a budete počuť každé drnknutí do gitarových strún.

Nič nezostalo opomenulo

Takáto slúchadlá si iste zaslúži nemenej kvalitné prívod zvukového signálu. Preto Grado navrhol špeciálny kábel pre PS500. Aby bolo široké pásmo prenášané konzistentne v akejkoľvek jeho časti, bol použitý 8-žilový kábel z prvotriednej UHPLC (Ultra-High Purity, Long Crystal) medi. Tá zlepšuje kontrolu a stabilitu celej škály frekvenčného spektra.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Grado Professional PS500
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií