Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Helmer LK 703 žlté

Zobraziť katalóg
Helmer LK 703 žlté
Detské hodinky s GPS lokátorom, s možnosťou volania, slúžia na kontrolu pohybu Vašich detí, farebný dotykový displej, micro USB
Kód:  HLM015h Produktové číslo:  8595568486363 Stránky výrobcu

Helmer LK 703 žlté

V dnešnej dobe nejeden rodič ocení, ak má možnosť mať pohyb svojich detí vonku pod kontrolou. S týmito parádnymi detskými hodinkami získate ešte omnoho viac. Sú totiž vybavené nielen GPS lokátorom, ale po vložení SIM karty sa s nimi dá urobiť volanie na jedno z 10 zadaných čísel. Ďalej umožňujú odposluch zvukov, kontrolovať vymedzený priestor k pohybu či SOS volanie. To všetko pomocou farebného dotykového displeja a v kooperácii s mobilnou aplikáciou vo vašom mobilnom telefóne. S hodinkami Helmer budú vaše deti v bezpečí.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátne detské hodinky s GPS lokátorom
  • Zistíte aktuálnu polohu detí
  • Môžete im na hodinky zavolať a ony vám
  • Vymedzíte deťom priestor k pohybu
  • Odposluch zvukov z okolia hodiniek
  • Senzor zisťujúci odobranie hodiniek
  • Možnosť zanechať na nich odkaz
  • Slot na SIM kartu
  • Dobíjanie cez USB kábel
  • Ovládanie cez aplikáciu v mobilnom telefóne alebo cez SMS

Majte deti pod kontrolou

Ešte nikdy ste nemali možnosť získať nákupom detských hodiniek tak prepracovaný systém na kontrolu a stráženie vašich detí v dnešnej nebezpečnej dobe. Prehľad funkcií hodiniek Helmer vás určite ohromí.

Map - zobrazí mapu s lokáciou momentálnej polohy hodiniek s presnosťou na 5 metrov. Ak nie je momentálne k dispozícii GPS signál, zobrazí sa poloha lokalizovaná vysielačom mobilného operátora pomocou GSM siete.
Footprint - vykreslí v mape trasu hodiniek za vybraný časový úsek.
SOS - umožňuje urobiť pohotovostný hovor na jedno z 2 zadaných čísel.
Varovanie o zložení hodiniek - vďaka senzoru na spodnej strane hodinky rozpoznajú, že boli dané dole, a dajú vám o tom okamžite vedieť odoslaním varovnej správy.
Geofence - vymedzte deťom oblasť, v ktorej sa môžu pohybovať, pokiaľ ju prekročia, opäť dostanete varovnú správu.
Vzdialený odposluch - nie snáď, že by ste chceli vaše deti špehovať, ale môžu nastať situácie, kedy sa vám odposluch zvukov z okolia hodiniek môže hodiť.
Volanie - potrebujete deťom niečo povedať? Nemusia kvôli tomu so sebou všade brať telefón, na hodinky môžete zavolať a deti na nich môžu prijímať hovory.
Telefónny zoznam - umožní uložiť do hodiniek až 10 čísel na vás, babičku, strýka či trénera, skrátka na 10 osôb, ktorým dieťa môže potrebovať zavolať
Intercom - na hodinky môžete odoslať SMS či hlasovú správu s dĺžkou 15 sekúnd

Ako to všetko funguje

Hodinky obsahujú slot na SIM kartu, a budete potrebovať SIM kartu s dátovou tarifou. Tá však nemusí byť nijako vysoká, odhadovaná spotreba dát je asi 30 MB za mesiac. Hodinky sa nabíjajú pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. V pohotovostnom režime má batéria životnosť až 100 hodín na jedno nabitie. Kompatibilná aplikácia do vášho mobilného telefónu je k dispozícii na stiahnutie ako pre systém Android, tak pre iOS. Príkazy však môžete holdinkám zasielať aj pomocou SMS.

 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika Hotovo!
Max. výdrž batérie
100 h (4,17 d) Hotovo!
Určenie
Detské Hotovo!
Farba puzdra
Žltá Hotovo!
Hmotnosť
39 g Hotovo!

Určenie

Určenie
Detské Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Žltá Hotovo!
Hmotnosť
39 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
GPS Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
100 h (4,17 d) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

funguje lokacia resp. GPS aj na slovensku ?

Dobrý den dcera dnes odjela na soustředění a hned večer mi hodinky hlásí že jsou vybite vyhledávání mám nastavené na 1 hodinu rozhodně nevydrží kK je psáno za celý den bylo asi pět hovoru nekupovat

Diskusia a poradňa k Helmer LK 703 žlté
Príslušenstvo pre Helmer LK 703 žlté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 703 žluté.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií