AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Hikvision NVR71

Zobraziť katalóg
Hikvision NVR71
Sieťový rekordér – až pre 8 kamier, slot 1× HDD SATA, LAN, USB 2.0, HDMI, WiFi 2,4 Ghz, RJ-45 10/100/1000, nahrávanie v rozlíšení 6MP až QCIF
Kód:  HKVS101 Produktové číslo:  DS-7108NI-E1/V/W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hikvision NVR71

Zháňate zariadenie, ktoré bude schopné zaznamenávať obraz z IP kamier? V tom prípade pre vás máme pripravený tento produkt od spoločnosti Hikvision. Tento sieťový rekordér je určený až pre 8-kanálové nahrávanie a prehrávanie záznamov vyhotovených napríklad zo sieťových kamier a podobných zariadení. Umožňuje osadenie veľkokapacitným SATA diskom, ktorý zaistí dostatočný priestor pre archiváciu záznamov. Vďaka prehľadnému užívateľskému rozhraniu je veľmi jednoduché nastaviť režimy nahrávania a archivácie presne podľa vašich predstáv.

Kľúčové vlastnosti

  • Sieťové nahrávacie zariadenie podporujúce až 8 sieťových kamier (aj od iných výrobcov)
  • Pre pripojenie k sieti môžete využiť WiFi
  • Kompaktné rozmery
  • Používateľsky veľmi prívetivé prostredie
  • Výstup HDMI a jedna pozícia pre pevný disk s rozhraním SATA (Zariadenie je dodávané bez pevného disku)

HDMI a podpora video formátov

Sieťový rekordér podporuje veľké množstvo video formátov a podporuje aj funkciu robenia snímok z priebehu záznamu. Dôležité je tiež 1000 Mb/s rozhranie LAN, zabezpečujúce jednoduché presuny a nahrávanie veľkého množstva dát – teda kvalitného záznamu. Výhodou je bezpochyby HDMI rozhranie, ktoré umožní prehrávať záznam priamo na pripojenom monitore. Disponuje tiež jednou pozíciu pre pevný disk s rozhraním SATA, ten však nie je súčasťou balenia a je potrebné si ho dokúpiť zvlášť. Používateľov určite poteší svojim maximálnym rozlíšením až 6 Mpx s prichádzajúcou šírkou pásma až 50 Mbps a s odchádzajúcou šírkou pásma 80 Mbps. Pripojenie môže byť aj bezdrôtové a možno využiť WiFi sieť štandardu IEEE 802.1 b/g/n.

Doplňujúce informácie:

Funkcia:
Nahrávanie a prehrávanie záznamu v reálnom čase

Sieťový prototkol:
IPv6, UPnP, SNMP, NTP, SADP, DDNS, SMTP, NFS, iSCSI

Nahrávanie:
6 Mpx, 5 Mpx, 3 Mpx, 1080p, UXGA, 720p, VGA, 4CIF, DCIF, 2CIF, CIF, QCIF

Prichádzajúca šírka pásma:
50 Mbps

Odchádzajúca šírka pásma:
80 Mbps

Napájanie:
12 V DC

Rozmery:
87 × 87 × 157 mm

Hmotnosť:
0,53 kg

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hikvision NVR71 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hikvision NVR71. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hikvision NVR71.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií