Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

HISENSE WFEA7010

Zobraziť katalóg
HISENSE WFEA7010
Práčka s predným plnením - spredu plnená, A+++/A/C, 1000ot./min, náplň 7kg, hlučnosť 59/75dB, české popisky, 8 programov+4 extra programy, automatická elektronická detekcia hmotnosti bielizne, kontrola vyváženosti odstreďovania, odložený štart, senzor kontroly množstva peny, VxŠxH 85x60x60cm
Kód:  HIS1050a Produktové číslo:  WFEA7010 Stránky výrobcu

HISENSE WFEA7010

Práčka WFEA7010 s predným plnením s rozmermi 85 × 60 × 60 cm od spoločnosti Hisense je schopná pojať až 7 kilogramov bielizne naraz a vygenerovať výkon 1 200 otáčok za minútu. Vďaka tomu sa stane vaším vyhľadávaným spoločníkom pri praní bielizne. Zariadenie patrí do energeticky úspornej kategórie A+++. Na výber budete mať z celkom 12 rôznych programov.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická funkcia na čistenie bubna
  • Odložte štart podľa potreby
  • Technológia Smart Wash 360
  • Vyberajte z 8 + 4 programy
  • Energetická trieda: A+++
  • Objem bielizne: 7 kg
  • Rozmery: 85 × 60 × 60 cm

Inteligentné pranie

Technológia 360 Smart Wash sa stane vaším inteligentným pomocníkom pri všetkých úkonoch v priebehu prania. Vďaka tomu práčka automaticky vyhodnotí hmotnosť bielizne, čo umožní nastavenie optimálneho časového úseku či úpravu množstva potrebnej vody a energie. Zariadenie je schopné eliminovať znižovanie výkonu prania spôsobené nadmerným používaním prášku a súvisiacou tvorbou peny. Tiché a plynulé otáčanie bubna je zapríčinené správnym rozložením bielizne vnútri práčky. 

Vyberte si program, ktorý vám bude vyhovovať. Pri praní jemnej bielizne môžete regulovať dĺžku cyklu, teplotu, rýchlosť odstreďovanie či množstvo náplne. Program pre dodatočné plákanie môže byť využitý k ochrane proti vzniku alergií na pracie prostriedky. Iste vám tiež príde vhod funkcia odloženého štartu. Rýchlosť odstreďovania je nastavená pre každý program zvlášť, vy však môžete všetko regulovať manuálne podľa svojich preferencií. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

koupil sem ji a prodloužil o 3 roky od alzy kolik mam záruku ? předtím než koupit mne řekli že 2 + 3prodlouzeni + 3 od výrobce. ale po zakoupení mne řekli že 2+1rok od výrobce a 3 prodloužení tak kolik tedy ?děkuji předem

Můžete mi prosím sdělit délku nejdelšího a nejkratšího pracího programu u této pračky??Děkuji za odpověď.

Dobrý den.Pračka Hisense má jakého výrobce? A kde byla vyrobena.?

Ma tato pracka detskou pojistku?

Dobrý den, kde se ukazuje teplota? A ukazuje zbývající čas? Děkuji

Výrobek má záruku 3 roky. Prodloužená záruka Alza o (1,2, nebo 3 ) roky začína po zákoné záruce (24m) dle podmínek Alza. Lze tedy prodloužit nějak záruku na 4 rok a více? Tedy využit 3 roky od výrobce +1 rok od Alzy?

Diskusia a poradňa k HISENSE WFEA7010
Príslušenstvo pre HISENSE WFEA7010
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE WFEA7010.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií