Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

HOOVER Capture CP70_CP50011

Zobraziť katalóg
HOOVER Capture CP70_CP50011
Vreckový vysávač príkon 700W, papierový sáčok 2.3l, hlučnosť 85dB, teleskopické trubice, hubica štrbinová, prachová kefa, na podlahy / koberce a parkety, Mini Turbo Pet na zvieraciu srsť
Kód:  CANVY0091 Produktové číslo:  39001285 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER Capture CP70_CP50011

S praktickým sáčkovým vysávačom kompaktných rozmerov Hoover Capture budete s upratovaním hotoví v rekordnom čase a bez problémov si poradíte so všetkými povrchmi vďaka špeciálnym hubiciam na parkety a koberce. Hubica Mini Turbo Pet vám pomôže s chlpmi vašich maznáčikov, ktorých je vždy doma viac než dosť, ah ygienický papierový sáčok pojme až 2,3 l. O jeho plnosti vás informuje indikátor a vy tak budete vedieť, kedy presne ho vymeniť. Výkon si nastavíte podľa typu vysávanej plochy a dĺžku teleskopickej rúrky s poistkou ľahko prispôsobíte svojim potrebám.

12 výhod vysávače Hoover

  1. Poradí si so zvieracie srsťou s hubicou Mini Turbo
  2. Univerzálny na všetky typy podláh
  3. Objem papierového sáčku 2,3 ??litrov
  4. Energeticky úsporný triedy A
  5. Flexibilné vďaka pružnej hadici
  6. Kontrolka naplnenia vrecka
  7. Regulácia sania a fixné výkon
  8. Teleskopické rúrky s poistkou
  9. Jednoduché prenášanie a manipulácia
  10. Plastový vyberateľný držiak vrecka
  11. Umývateľný filter pre jednoduchú údržbu
  12. Dlhý kábel natiahnete až do 5 m

Všetko v jednom

Vybavenie vysávača z neho robí univerzálneho pomocníka do každej domácnosti nielen pre typické upratovania podláh (vrátane parketových a kobercov). Zbavíte sa s ním zvieracích chlpov aj nechcených pavučín a skvele sa vám bude hodiť aj prachová kefa. Vďaka štrbinové hubicu sa s vysávačom dostanete i do zle prístupných miest, napríklad medzi nábytok či za radiátor.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
85 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27,6 cm Hotovo!
Výška
40 cm Hotovo!
Hĺbka
23,8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER Capture CP70_CP50011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Capture CP70_CP50011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Capture-CP70_CP50011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Capture-CP70_CP50011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER Capture CP70_CP50011.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií