PET AD homeoffice

Hoover HESD4 WIFI + 5 rokov záruka zdarma

Zobraziť katalóg
Hoover HESD4 WIFI + 5 rokov záruka zdarma
Varná doska indukčná, 4 varné zóny, Booster, pripojenie cez WiFi, digitálne ukazovatele, 5x59x52cm
Kód:  HOOV022 Produktové číslo:  33801476 Stránky výrobcu
Hoover HESD4 WIFI + 5 rokov záruka zdarma Predaj skončil

Hoover HESD4 WIFI + 5 rokov záruka zdarma

Uľahčite si každodennú prípravu aj ohrev pokrmov a získajte inovatívnu varnú dosku od známeho výrobcu domácich spotrebičov Hoover so zárukou na 5 rokov. Poteší vás moderným spracovaním, skvelými funkciami aj pokrokovým pripojením cez WiFi. Varenie s využitím indukčnej technológie je oveľa účinnejšie a rýchlejšie, než ako ste boli doteraz zvyknutí. Zaujme vás tiež ojedinelý dizajn v čiernom zhotovení bez rámčeka. Elegantný sklokeramický povrch dosky so skosenou hranou zaistí jednoduché čistenie, a preto bude stále vyzerať ako nový.

Kľúčové vlastnosti

  • Senzorové ovládanie pre maximálne komfortné nastavenie zóny
  • Záruka zadarmo na 5 rokov
  • Časovač pre komfortné plánovanie doby ohrevu
  • Pripojenie cez WiFi pre 24-hodinovú kontrolu spotrebiča
  • Flexi zóna umožňuje prípravu aj ohrev jedál vo väčšom pekáči
  • Ukazovatele zvyškového tepla pre vašu bezpečnosť
  • Detský zámok pre ochranu vašich detí

Pre bezpečné a komfortné varenie

Inteligentný spotrebič ponúka 2 priestranné flexibilné varné zóny. Využiť tak môžete rôzne veľkosti hrncov aj panvíc bez toho, aby ste sa museli limitovať. Varná doska vás poteší aj komfortným senzorovým ovládaním, s ktorým nastavíte požadovanú hodnotu jednoduchým dotykom. S funkciou Booster docielite automatický nábeh nastavenej teploty. Samozrejmosťou sú aj zvyškové ukazovatele tepla pri varných zónach, ktoré vás upozornia na teplotu zóny nad 60 °C.

Získajte prehľad o svojom spotrebiči aj na diaľku

Monitorujte spotrebu energie a všetky nastavenia spotrebiča na vašom šikovnom zariadení, či už pôjde o tablet, telefón či počítač. Vďaka aplikácii Wizard získate dokonalý prehľad varnej dosky a môžete ju diaľkovo riadiť aj kontrolovať cez WiFi pripojenie. Preskúmajte všetky funkcie a možnosti, ktoré vám pokroková technológia ponúka. Majte váš spotrebič dokonale pod kontrolou 24 hodín denne.

Skvelé funkcie, ktoré vás nadchnú

Varná doska navyše disponuje praktickým časovačom, vďaka ktorému si môžete pohodlne naprogramovať dobu varenia v danej zóne. Po uplynutí nastaveného času sa zóna deaktivuje a zaznie zvukový signál. Túto funkciu môžete využívať tiež ako obľúbenú kuchynskú minútku. Vďaka detskému zámku budú varné zóny chránené pred náhodným zapnutím.

Doplňujúce vlastnosti:

Zhotovenie:
Bez rámčeka, so skosenou hranou

Výkon varných zón:
2× flexi zóna - 1 800 W (3 000 W s funkciou Booster)

Max.príkon:
7 200 W

Rozmery:
59 × 52 × 5 cm

 

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdyz obednám varnou desku Hoover HESD4, je u vás možno objednat i montáž odborným technikem?

Diskusia a poradňa k Hoover HESD4 WIFI + 5 rokov záruka zdarma
Príslušenstvo pre Hoover HESD4 WIFI + 5 rokov záruka zdarma
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HESD4 WIFI + 5 let záruka zdarma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover HESD4 WIFI + 5 év garancia ingyen.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií