Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hoover HF 18A WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Zobraziť katalóg
Hoover HF 18A WIFI + 5 rokov záruka zadarmo
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 187 cm, A+, objem 218/74 l, pripojenie cez WiFi, LED osvetlenie, farba antikoro
Kód:  HOOV019 Produktové číslo:  HF18AWIFI Stránky výrobcu
Hoover HF 18A WIFI + 5 rokov záruka zadarmo Predaj skončil

Hoover HF 18A WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Voľne stojaca kombinovaná chladnička značky Hoover, ktorá vďaka dostatočnému objemu aj elegantnému vyhotoveniu skvele zapadne do každej modernej kuchyne. Chladnička je umiestnená už tradične v hornej časti, kde ponúkne pohodlne prístupné sklenené police, ktoré dopĺňajú dve výsuvné zásuvky, napríklad na čerstvú zeleninu. Vo dverách sa nachádza ešte trojica ďalších poličiek na ďalšie obľúbené potraviny. Nový model určite mienite využívať niekoľko ďalších rokov, takže je dobré pamätať aj na nízke prevádzkové náklady. Spadá do energetickej triedy A+.

Šesť dôvodov na kúpu

  • Za 24 hodín zmrazí až 4 kg potravín
  • Progresívna NoFrost technológia
  • Kombinácia priehľadných poličiek a úspornej LED žiarivky dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie
  • Praktická možnosť prispôsobenia políc
  • Wi-Fi pripojenie na ovládanie cez smartfón alebo tablet

Kúpte a neoľutujete!

Samotný vzhľad chladničky bude dizajnovou ozdobou všade, kde ju postavíte. S celkovým čistým objemom 292 litrov (218 litrov chladiaca časť a 74 litrov mraziaca časť) je vhodná aj pre početnejšiu rodinu. Svoju praktickosť chladnička Hoover podčiarkuje aj kombináciou priehľadných poličiek z bezpečnostného skla a úspornej LED žiarivky, ktorá dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor. Počas 24 hodín zvláda zamraziť až 4 kg potravín. Teplota dosahuje menej ako -18 °C, takže potraviny možno bezpečne skladovať aj dlhé mesiace. Nespornou výhodou je tiež schopnosť zachovať potraviny v plne zmrazenom stave aj po výpadku elektrického prúdu až 14 hodín.

Ovládanie cez internet

Bežte s dobou a kúpte si najmodernejšie zariadenie, ktoré vám umožní správu takmer odkiaľkoľvek, kde je pripojenie na internet. Skontrolujte si, či je vo vašej kuchyni chladnička stále v prevádzke, prípadne upravte prevádzkovú teplotu. Spotrebič Hoover je možné synchronizovať s takmer akýmkoľvek tabletom či iným inteligentným zariadením.

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hoover HF 18A WIFI + 5 rokov záruka zadarmo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HF 18A WIFI + 5 let záruka zdarma.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií