Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER RBC050/1 011

Zobraziť katalóg
HOOVER RBC050/1 011
Robotický vysávač príkon 24W, Infra červený lúč, HEPA filter, 90min doba prevádzky, doba dobíjania 4 hodiny, LCD displej, LION batéria, objem nádoby na prach 0.5l, 9 programov, senzor prachu, dobíjacia základňa, turbo program, hlučnosť 60dB
Kód:  CANVY0088 Produktové číslo:  39001442 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER RBC050/1 011

Ultra tenký, tichý a výkonný robotický vysávač si poradí so všetkým, čo mu príde do cesty, aj pod nábytkom či posteľou. Ovládať ho môžete dotykovým ovládaním, rádiovým diaľkovým ovládačom alebo pomocou deviatich programov. Zaiste tiež oceníte dodávané dva kusy virtuálnej steny, ktorá vymedzí vysávaču jeho pole pôsobnosti. Prístroj je vybavený piatimi senzormi, ktoré neustále sledujú priestor okolo seba, aby sa zabránilo napr. pádu zo schodov alebo iným nehodám. Na utlmenie nárazu je vo výbave aj praktický nárazník. Vysávač má celkom 9 programov na dokonalé vysávanie počas až 90 minút, po ktorých sa vráti späť do nabíjacej dokovacej stanice.

Hlavné prednosti

  • Ultra Slim prevedenie: 68 mm
  • Infračervená navigácia so senzorom prachu
  • 9 programov
  • Diaľkový ovládač
  • 2ks virtuálnej steny
  • Rozmery: priemer 32 cm, výška 68 mm

Skvelé výsledky a funkcie

Vysávač používa navigačný systém AAI (algorithmic advanced intelligence) na výpočet jedinečného algoritmu, aby určil čo najefektívnejšiu dráhu na najúčinnejšie čistenie podlahy. Na upratovanie sú určené dve podlahové leštičky a dve postranné kefy. Nečistoty sú zbierané do nádoby s objemom 0,5 l a čistota vzduchu je zaistená kvalitným umývateľným HEPA filtrom, čo ocenia hlavne alergici. Vysávač je možné naprogramovať na denný alebo týždenný plán upratovania. V ponuke je tiež Turbo program. Majte vašu podlahu neustále čistú s týmto moderným a praktickým vysávačom Hoover.

Programy

  • 3 x AUTO program (upratovanie celej miestnosti; pozdĺž stien; zig zag "náhodne")
  • 1 x TURBO program
  • 1 X SCHEDULING program (automatické nastavenie začatia upratovania v určený deň, hodinu a minútu)
  • 1 x SPOT (intenzívne čistenie; na ťažko dostupné miesta)
  • 1 x ELLIPTICAL (vysávač sa pohybuje po špirále a jeho pracovný rádius postupne narastá)
  • 1 x Full&Go (automaticky začne upratovanie po nabití batérie a vráti sa pred vybitím batérie do základne)
  • 1 x manuálne nastavenie

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
3,92 h Hotovo!
Doba chodu
88,24 min Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jak vysoky vlas koberce vysavac zvladne? Mame cerveny koberec s vyssim vlasem, cca 1,5cm. Druhy dotaz - prejede z mistnosti do mistnosti, pres prechodove listy? Byt cca 70m2. Nebo je nutne do kazde mistnosti vlozit a zapnout? Dekuji.

Je baterie HOOVER RB201 kompatibilní s Hoover RBC050/1 011?

Diskusia a poradňa k HOOVER RBC050/1 011
Príslušenstvo pre HOOVER RBC050/1 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER RBC050/1 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER RBC050 / 1011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER RBC050 / 1011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER RoboCom RBC050011.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií