Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER Rush extra RE71_RE07011

Zobraziť katalóg
HOOVER Rush extra RE71_RE07011
Bezvreckový vysávač príkon 700W, umývateľný EPA filter, Airvolution systém separácie, kapacita nádoby 2.5l, hlučnosť 87dB, hubica 3v1, hubica na podlahy / koberca EXTRA, na parkety EXTRA
Kód:  CANVY0095 Produktové číslo:  39001235 Stránky výrobcu

HOOVER Rush extra RE71_RE07011

Ako čo najviac zefektívniť a urýchliť upratovanie? So špičkovým vysávačom Hoover to bude hračka. Nový model bezvreckového vysávača prináša naozaj maximálnu spokojnosť nielen po stránke kvality, ale aj výkonu. Plne uspokojí nároky všetkých užívateľov a to aj po stránke energetickej náročnosti, kde spadá do triedy A, nehovoriac o nízkej hlučnosti iba 87 dB. Iste oceníte aj umývateľný EPA filter, ktorý zachytí aj tie najmenšie prachové častice. 

kľúčové vlastnosti

  • Špičkový vysávač za skvelú cenu
  • Nízka energetická náročnosť
  • Multicyklónový systém - Airvolution
  • Umývateľný EPA filter
  • Pogumová kolieska
  • Hubica na podlahy a koberce All Floors Plus

Tento praktický pomocník vyniká naozaj množstvom vychytávok, ktoré prispievajú k spokojnému používanie. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť svedčí o ľahkej manipulácii a prenášanie. Akčný rádius dosahuje až 8 metrov, takže nebudete musieť neustále prepínať zásuvky. Vďaka teleskopickej rúrke si behom okamihu nastavíte požadovanú dĺžku podľa vlastného uváženia. Mezi bohatým příslušenstvím naleznete hned několik nástavců jako například hubici na tvrdé podlahy, parkety, koberce a speciální Mini Turbo hubici na zvířecí srst.

čistý vzduch

Nový multicyklónový systém Airvolution kontrolovane urýchľuje prúd vzduchu, čím oddelí až 97% nečistôt. V tom mu napomáha systém zložený z niekoľkých blokov rôznej veľkosti. Dosiahne sa tak trvale vysokého sacieho výkonu s obrovskou účinnosťou oddeľovanie nečistôt, ktoré sa zhromažďujú v zbernej nádobe a neprechádza filtre. Výsledkom je znížené riziko upchatia filtrov a skrátenie doby vysávania až o 50%!

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, Umývateľný filter, EPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
87 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28,8 cm Hotovo!
Výška
35,1 cm Hotovo!
Hĺbka
43,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER Rush extra RE71_RE07011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Rush extra RE71_RE07011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Eile zusätzliche RE71_RE07011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Eile zusätzliche RE71_RE07011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER Rush extra RE71_RE07011.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií