Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

HOOVER Thunder space TS70_TS20011

Zobraziť katalóg
HOOVER Thunder space TS70_TS20011
3,0 2 hodnotení
Vreckový vysávač - príkon 700W, papierové vrecko 3l, indikátor plnosti vrecka, hlučnosť 80dB, teleskopické rúrky, regulácia výkonu, madlo na prenášanie, štrbinová hubica, prachová kefa, nadstavec na podlahy All Floors Pro
Kód:  CANVY0056 Produktové číslo:  39001346 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER Thunder space TS70_TS20011

Ako čo najviac zefektívniť a urýchliť upratovanie? So špičkovým vysávačom Hoover to bude hračka. Nový model vreckového vysávača prináša naozaj maximálnu spokojnosť nielen po stránke kvality, ale aj výkonu. Účinnosť vysávania tvrdých podláh, prachové emisie a energetická náročnosť obsadzujú vo všetkých smeroch triedu A, nehovoriac o nízkej hlučnosti iba 80 dB. O čistý vzduch sa postará penový spoločne s EPA filtrom, ktorý zachytí aj tie najmenšie prachové častice. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový vysávač za skvelú cenu
  • Nízka energetická náročnosť
  • Penový a EPA filter
  • Regulácia výkonu
  • Ukazovateľ plného vrecka
  • Nadstavec na podlahy All Floors Pro

Tento praktický pomocník vyniká naozaj množstvom inovácií, ktoré prispievajú k spokojnému používaniu. Kompaktné rozmery, nízka hmotnosť svedčí o ľahkej manipulácii a prenášaní. Akčný rádius dosahuje až 8 metrov, takže nebudete musieť neustále prepínať zásuvky. Vďaka teleskopickej rúrke si behom okamihu nastavíte požadovanú dĺžku podľa vlastného uváženia.

Medzi bohatým príslušenstvom nájdete hneď niekoľko nadstavcov ako napríklad štrbinovú hubicu, prachovú kefu či nadstavec na podlahy All Floors Pro. Všetky nečistoty sa ukladajú do vrecúška s obrovskou kapacitou 3 l, o ktorého stave naplnenia budete upozornení indikátorom.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
EPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
43 cm Hotovo!
Hĺbka
24 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz zda li jsou tyhle sáčky do toho vysavače, https://www.alza.cz/hoover-h75-d2914833.htm#fotovideo nebo tyhle https://www.alza.cz/hoover-h60-d2914881.htm#popis , děkuji

Diskusia a poradňa k HOOVER Thunder space TS70_TS20011
Príslušenstvo pre HOOVER Thunder space TS70_TS20011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Thunder space TS70_TS20011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Thunder space TS70_TS20011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Thunder space TS70_TS20011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER TS70_TS20011.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií