Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hot Wheels – Auto mutant Flex Force

Zobraziť katalóg
Hot Wheels – Auto mutant Flex Force
Hot Wheels pre chlapcov
Kód:  HRAa9181l Produktové číslo:  ASRT0746775278038

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hot Wheels – Auto mutant Flex Force Predaj skončil

Hot Wheels – Auto mutant Flex Force

Auto mutant Flex Force z kolekcie City od značky Hot Wheels je autíčko so špeciálnym telom, ktoré zvláda zákruty a otočky lepšie ako ostatné. Hot Wheels mutanti boli náhodou vytvorení v laboratóriu a teraz čakajú na vhodný okamih, kedy vylezú z podzemia a ovládnu celý svet. Kúpte si novú zbierku Hot Wheels autíčok z kolekcie Mutanti a získajte nové možnosti na hranie v podzemí. Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov.

Kľúčové vlastnosti Hot Wheels Flex Force

  • Auto zo špeciálnej kolekcie Hot Wheels Mutanti
  • Má špeciálne ohybné a rozťahovacie telo
  • Skvele zvláda ťažké zákruty a otočky
  • Autá Hot Wheels vynikajú kvalitným spracovaním
  • Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov

Hot Wheels Mutanti sú naozaj jedineční

Pod mestom Hot Wheels žijú auta mutanti. Tieto polo-stvorenia, napoly autíčka a napoly stroje, ktoré sú výsledkom nepodareného laboratórneho experimentu, číhajú pod zemou a čakajú na svoju šancu, aby mohli prevziať vládu nad svetom! Mutanti len nejazdia, ale sa aj hýbu, spájajú a naťahujú a to všetko s unikátnymi pohybmi a nenapodobiteľným štýlom. Kyvavý pohyb týchto autíčok umožňuje ich chrbtica podobná zvieracej. Každé sa môže pripojiť vpredu a vzadu k ďalšiemu autíčku, a tak vytvoriť dlhý vlak autíčok mutantov. Tieto autíčka si žijú vlastným životom a deti si s nimi môžu vymýšľať veľa rôznych príbehov.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Hot Wheels autíčka
» Všetky autá na autodráhy

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hot Wheels – Auto mutant Flex Force Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels Auto mutant Flex Force. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Automutant Flex Force. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Automutant Flex Force. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hot Wheels - Auto mutant Flex Force.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií