PET PET

Hotpoint-Ariston LSFF 8M117 EÚ

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston LSFF 8M117 EÚ
Umývačka riadu 10 súprav riadu, A +/A/A, hlučnosť 47 dB, spotreba vody 9 l, 8 programov (Auto Intenzívne, Auto Normálny, Sklo, Eco, Rýchly 25 min.), Displej, odložený štart (1 - 24 hod.), Aquastop, Sensor system , Ukazovateľ dĺžky umývacieho cyklu, Polovičná náplň, Nastaviteľný horný kôš, V x Š x H 85 x 45 x 60 cm
Kód:  FAM2440s Produktové číslo:  LSFF8M117

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint-Ariston LSFF 8M117 EÚ

 

Umývačka Hotpoint-Ariston aj napriek svojej šírke len 45 cm pojme 10 sád riadu, chváli sa teda nadpriemernou kapacitou pri tomto rozmere. Úzka umývačka riadu je vhodná všade tam, kde nie je miesta nazvyš, pritom rodinný rozpočet poteší úspornou prevádzkou v energetickej triede A+.

Senzorový systém

Riad bude vždy perfektne umytý, zabezpečí to trieda účinnosti umývania aj sušenia A. Vhodne zvolená skladba programov umožňuje vždy vybrať tú správnu voľbu. Umývačka je navyše vybavená senzorovým systémom, ktorý vyhodnocuje zašpinenie riadu a podľa toho upravuje nastavenia. Zo samotných programov iste oceníte Auto Intenzívne, ktorý si poradí aj so zdanlivo neporaziteľnú špinou, alebo program Eco, ktorý umýva dôkladne, ale energeticky šetrne. Rýchly program umývanie zvládne za 25 minút, než sa teda nazdáte, všetko bude hotové. Častou využívanou funkciou je aj odložené umývanie až o 24 hodín alebo polovičná náplň. Všetko pritom zobrazuje displej s oranžovým podsvietením.

Objemný vnútorný priestor

Vnútri pohodlne naskladáte i veľké hrnce, v prípade nutnosti si môžete vypomôcť aj výškovým nastavením horného koša. Bezpečnostnú funkciu plní systém Aquastop a iste oceníte aj hlučnosť na solídnej úrovni 47 decibelov. Samotný vzhľad umývačky v bielom vyhotovení ju predurčuje takmer do každej kuchyne.

 

Doplňujúce informácie:

Programy:
Auto Intenzívne
Auto Normálny
Sklo
Eco
Rýchly 25 min.
Senzorový systém

Displej:
Odložený štart (1 - 24 h)
Aquastop
Ukazovateľ dĺžky umývacieho cyklu
Polovičná náplň

Vnútorný priestor:
Kapacita: 10 súprav riadu
Nastaviteľný horný kôš

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Úzka Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, dají se u této myčky používat tablety jar platinum all in one? Děkuji

dobrý den, je mozne demotovat horní desku? tak aby umyvacka vesla pod standartne vysokou kuchynskou linku.. dekuji

Diskusia a poradňa k Hotpoint-Ariston LSFF 8M117 EÚ
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston LSFF 8M117 EÚ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON LSFF 8M117 EU.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií