Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP 460-p010nc

Zobraziť katalóg
HP 460-p010nc
Počítač - Intel Core i3 6100T Skylake, Intel H170, RAM 8GB DDR4 SDRAM, AMD Radeon R5 330 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, USB 3.0, VGA, HDMI, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64bit (W3C79EA)
Kód:  HPCD0002g7 Produktové číslo:  W3C79EA#BCM Stránky výrobcu

HP 460-p010nc

Kompaktný a veľmi úsporný počítač z radu HP 460 predstavuje ideálne riešenie pre domáce i kancelárske použitie. Jeho konfigurácia plne dostačuje pre beh kancelárskych aplikácií, internet a poštu, prehrávanie Full HD videí a iných multimédií alebo hranie menej náročných hier. Vnútri je predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home v 64 bitovej edícii a v balení nájdete klávesnicu i myš. Po rozbalení teda môžete počítač hneď začať používať.

kľúčové vlastnosti

  • Úsporný počítač pre domácnosť aj kanceláriu
  • Možnosť pripojenia až dvoch monitorov
  • Nechýba podpora Wi-Fi a Bluetooth
  • Predinštalovaný OS Windows 10 Home 64bit
  • Klávesnica a myš je súčasťou balenia
  • Počítač je pripravený na okamžité použitie

Veľmi dobrý pomer ceny a výkonu

V útrobách počítača sa skrýva výkonný dvojjadrový procesor Intel Core i3 6100T z rodiny Skylake s taktom až 3,2 GHz, ktorý je podporený rýchlou 8GB DDR4 SDRAM pamäťou. Grafické jadro AMD Radeon R5 330 s 2GB vyhradenou pamäťou sa postará o plynulé vykreslenie obrazu až na dvoch monitoroch, ktoré môžete pripojiť prostredníctvom HDMI a VGA konektora. Vaše dáta pojme objemný 1TB pevný disk. Celá zostava je energeticky veľmi nenáročná a pri plnom zaťažení jej spotreba neprekračuje 180 W.

Široká pripojiteľnosť

K internetu sa môžete pripojiť ako cez gigabitový ethernet, tak aj cez Wi-Fi. Pre komunikáciu s telefónom, zdieľanie súborov alebo na škárovanie najrôznejšieho príslušenstva je vám k dispozícii Bluetooth 4.0. Pre všetko ostatné je tu štvorica USB 2.0 a dvojica vysokorýchlostných USB 3.0 portov. V počítači nechýba ani optická DVD-RW mechanika a integrovaná čítačka pamäťových kariet.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP 460-p010nc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 460-p010nc.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií