Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Pro Tablet 408 G1

Zobraziť katalóg
HP Pro Tablet 408 G1
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3736F 1.33 GHz Bay Trail, multidotykový IPS LED 8 "1280x800, RAM 2GB DDR3L, eMMC 32GB, WiFi, Bluetooth 4.0 LE, 2x webkamera, micro USB, micro HDMI, micro SD (až 128GB), dvojčlánkovej batérie, stylus, Windows 10 Home 32-bit (H9X73EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBN2501d Produktové číslo:  H9X73EA#BCM Stránky výrobcu
HP Pro Tablet 408 G1 Predaj skončil

HP Pro Tablet 408 G1

Výborne vybavený firemné tablet HP Pro Tablet 408 G1 vám za výhodnú cenu zabezpečí chod podnikania s rýchlym, spoľahlivým prístupom k aplikáciám v operačnom systéme Windows 10 Home. Tablet je vybavený multidotykovým 8 "displejom s rozlíšením 1280 × 800 pixelov a 2GB RAM pamäťou, čo je dostačujúce základ pre prácu i zábavu. K dispozícii budete mať veľa nástrojov HP pre jednoduchú správu i zabezpečenie dát vrátane modulu TPM.

kľúčové vlastnosti

  • Nástroje a aplikácie HP pre správu a zabezpečenie dát
  • Kvalitný procesor od Intelu
  • Dvojica fotoaparátov pre videohovory a fotky
  • Podpora microSD až do kapacity 128 GB
  • Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 10 Home
  • Stylus súčasťou balenia

Spoľahlivý firemné tablet

Základom tabletu je štvorjadrový procesor Intel Atom Z3736F poskytujúca stabilný výkon pri nízkej spotrebe. S prednou a zadnou kamerou môžete zachytiť dôležité momenty a organizovať videokonferencie. K internetu sa možno pripojiť cez WiFi a ostatné zariadenia vrátane voliteľného príslušenstva HP ako sú napríklad bezdrôtové klávesnice, pripojíte pomocou Bluetooth 4.0. S dodávaným stylusom bude vytváranie obsahu jedna radosť, ten potom môžete prezentovať na projekčnom plátne či televízora s využitím konektora micro HDMI.

Windows 10

S dotykovým displejom naplno vynikne nainštalovaný operačný systém Windows 10 Home. Nový moderný dizajn celého systému sa vyznačuje prehlednosťou, takže všetka vaša práca je rýchla a presná. Windows 10 vám tiež umožní inštaláciu a používanie aplikácií v obchode Windows Store, ktoré vám spríjemnia každodenné používanie, či už ide o aplikácie počasí, akcie alebo mapy.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Opravdu má tento tablet GPS ???

OMG Tady se něco dozvědět ?!?!?!

Na stránkách výrobce píšou že GPS má pouze 3G verze..nerad bych ho opět posílal zpět.

Dobry den, vobec mi nechce fungovat prave tlacidlo active pen (stylusu) vedeli by ste mi poradit ako nato ? V ovladacich paneloch v ponuke dotyk a pen mam zaskrknutu moznost, aby pouzival prave tlacidlo pen, ako prave tlacidlo mysi....dakujem za odpoved a prepacte ze vsade pisem pen, ale preklad po slovensky, je vraj podla alzy urazka a nechce mi to tym padom uverejnit.

Diskusia a poradňa k HP Pro Tablet 408 G1
Príslušenstvo pre HP Pro Tablet 408 G1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pro Tablet 408 G1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Pro Tablette 408 G1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Pro Tablette 408 G1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií