PET AD homeoffice

HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey

Zobraziť katalóg
HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey
Mobilný telefón 4.5" HD720, Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 a/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G/LTE , Micro USB, Android na HTC Sense
Kód:  RQ132d6b1 Stránky výrobcu

HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey

Mobilný telefón HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey je inšpirovaný väčším modelom HTC One. Vyznačuje sa špičkovou výbavou, neuveriteľne elegantným kovovým telom, brilantným IPS displejom a veľmi podarenými stereo reproduktormi. Nadchne vás svojimi kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa radí medzi najlepšie uchopiteľné moderné telefóny. Skvele padne len do jednej ruky vďaka prehnutej zadnej strane a skoseným hranám. Rozlíšenie odolného displeja s uhlopriečkou 4,5" je 720 × 1280 pixelov. O užívateľský komfort sa potom stará prostredia Sense 6 postavené na Androide 4.4.

O výkon sa stará 4jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 tikajúci na frekvencii 1,2 GHz podporený 1 GB operačnou pamäťou. Na vaše dáta budete mať k dispozícii 16GB úložisko, ktoré je možné rozšíriť pomocou microSD karty o 128 GB. Model HTC One mini 2 je vybavený skvelým fotoaparátom s rozlíšením 13 megapixelov. Pozadu nezostáva ani čelná kamera s 5 megapixelmi podporená automatickým integrovaným retušovacím softvérom s ktorým urobíte senzačné autoportréty. Ich kvalitu zaistí tiež časomiera a ergonomický dizajn.

U priemerných smartfónov sa kvalitou reproduktorov chváliť priateľom nemôžete, ale toto nie je obyčajný kúsok. Neuveriteľne malý stereo systém na vás určite zapôsobí so svojím bohato pôsobivým zvukom. Predné dva reproduktory sú vybavené vstavanými zosilňovačmi. Vylepšená obrazovka BlinkFeed prešla zdokonalením a okrem elegantnejšieho dizajnu sa dočkala aj nových funkcií vrátane prístupu k obľúbeným online aplikáciám jednoduchým jedným pohybom prsta. Či už od svojho chytrého telefónu očakávate skvelú ergonómiu, vyspelý fotoaparát alebo zábavu, HTC One mini 2 (M8) vám bude spoľahlivo slúžiť.


Hlavné prednosti telefónu

  • Operačný systém Android 4.4 Kit Kat + Sense 6
  • Obrazovka BlinkFeed
  • Kvalitné stereo reproduktory
  • Fotoaparát s vyspelou technológiou
  • Kompaktné dizajnové prevedenie

Parametre a špecifikácia

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4,5" (11,43 cm) Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4,5" (11,43 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC One Mini 2 (M8) Gewehr-Metallgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC One Mini 2 (M8) Gewehr-Metallgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC One mini 2 (M8) Gun Metal Grey.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií