Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Využi dopravu zadarmo! Vlož do košíka kód ZAPLATENEONLINE pri objednávke nad 40 Eur vr. DPH. Viac informácií tu

Zľavová hliadka Káva na Alzáka!

Recenzia HyperX 16 GB KIT DDR4 2666 MHz CL16 Fury Black Series

Zobraziť katalóg
HyperX 16 GB KIT DDR4 2666 MHz CL16 Fury Black Series

Označenie HyperX je výsadou tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Nie je to inak ani v prípade špičkového pamäťového modulu Kingston HyperX Fury.

Na sklade > 5 ks
a na 2 predajniach
Cena s DPH 74,90 €
Pôvodná cena 151,90 €
4,8
Hodnotilo 60 používateľov
5 55x
4 2x
3 1x
2 0x
1 2x
2 000+ zákazníkov už zakúpilo
95 % zákazníkov odporúča

Používateľské recenzie

Firma, Banská Bystrica 8.4.2019
poucenie na vlastnej chybe: Produktové číslo: HX426C16FB2K2/16 - to 16 na konci znamena, ze max 16 gb. dokupil som si po roku dalsie dve a mozem byt rad, ze mi pc ide aspon s tromi. ked zastrcim aj stvrty dim bud nenatiahne ani bios alebo bsod.
 
Pavel, Cerhenice 17.8.2019
Fajne
Juraj, Dunajská Lužná 29.7.2019
Mám Motherboard ASUS PRIME H370M-PLUS, pridal som k pôvodnej dvojici 8GB RAM "System Memory HyperX 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16 Fury Black Series" druhú sadu "System Memory HyperX 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16 Fury Black Series" a všetko fičííí tak ako má = 32GB.
mne to fičí
Sandra, Praha 4 - Krč 30.6.2019
kvalitní paměti, které se konečně zase dostaly na normální cenu
Daniel, Pardubice 23.5.2019
prostě PC maká skvěle dobrá záruka zatím nevím
Jakub, Brno 28 19.3.2019
výhodná cena kvalita Kingston
Marek, Ostrava Kunčičky 9.9.2018
Spokojen
rychlost pasivní chladič žádné
Firma, Praha 10 - Hostivař 17.10.2017
provedení výkon cena nevím
Pavol, Sereď 4.6.2019
  Ak máte Ryzen 7 a dosku Asus Prime B450 Plus tak nefunguje 32GB (2x dual kit) ale len 24GB RAM tzn. 3 dimm moduly. Okrem toho pamat na dnesnu dobu pre Ryzen pomala. RAM moduly su v poriadku ale doska alebo CPU vsetky 4 RAM odmieta a nenabehne ani obraz, len 1 dlhe pipnutie a 2 kratke. btw. Vyrobca je Nanya nie Hynix ako predosly kit ktory som si kupil.
Pavol, Sereď 28.5.2019
Presne tento isty problem mam aj ja. s tromi modulmi ide so 4mi nie. Doska Asus Prime B450 Plus. Vyrobca prveho kitu je Hynix, druhy kit manufacturer: Nanya. "poucenie na vlastnej chybe: Produktové číslo: HX426C16FB2K2/16 - to 16 na konci znamena, ze max 16 gb. dokupil som si po roku dalsie dve a mozem byt rad, ze mi pc ide aspon s tromi. ked zastrcim aj stvrty dim bud nenatiahne ani bios alebo bsod."
  nefunguje 32GB ked mate 2kity 8x4. Spojazdnit sa da len 24 GB s 3 modulmi.
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi